AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Nip Vujanović

Nip Vujanović

Pretraga članaka za ključne riječi: nip vujanović. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Akcize na gorivo manipulacija poljoprivrednicima?

Zakon o akcizama
05.04.2017.

Akcize na gorivo manipulacija poljoprivrednicima?

Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama vraćen je u redovnu proceduru. Naime, poslanici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH nisu prihvatili da se o njemu izjašnjavaju po hitnom postupku. Podsjećamo, izmjenama zakona o akcizama povećavaju se akcize na gorivo za 15 feninga, od kojih je deset namijenjeno za izgradnju... Akcize na gorivo manipulacija poljoprivrednicima?

Propoliska, Prostatin - ljekoviti proizvodi na bazi meda

Ljekovitost meda
23.10.2017.

Propoliska, Prostatin - ljekoviti proizvodi na bazi meda

Predrag Vujanović iz Kostajnice ima stacionarni pčelinjak sa 200 košnica u selu Babinac. Zajedno sa porodicom se posvetio pčelama i razvio NiP Vujanović. Kada se počeo baviti pčelama gospodin Vujanović nije ni slutio da će da će njegov pčelinjak narasti na 200 košnica, ali se cijelo vrijeme posvetio učenju, sticanju znanja o pčelarstvu i radu... Propoliska, Prostatin - ljekoviti proizvodi na bazi meda

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Nip Vujanović

Nema rezultata.