AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Nigerija

Nigerija

Pretraga članaka za ključne riječi: nigerija. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Zaplijenjene 2,5 tone plastične riže!

Nigerija
05.01.2017.

Zaplijenjene 2,5 tone plastične riže!

Više od 2,5 tone plastične riže, zapakirane u 102 vreće od 25 kilograma, zaplijenili su carinici u nigerijskom gradu Lagosu. Šef carine u Lagosu Haruna Mamudu rekao je da su lažnu rižu na tržnicama pokušali prodati beskrupolozni poduzetnici, prenio je bbc. "Plastična riža je jako ljepljiva nakon kuhanja i Bog samo zna što bi se dogodilo da su je... Zaplijenjene 2,5 tone plastične riže!

Stablima akacije žele spriječiti širenje pustinje

Veliki zeleni zid
13.11.2017.

Stablima akacije žele spriječiti širenje pustinje

Veliki zeleni zid ogroman je projekt koji je započeo u Africi, a kojim se želi spriječiti dezertifikacija - pretvaranje tla u pustinju. Pustinje u Africi zauzimaju 40 posto teritorija, a prijeti joj gubitak više od polovice obradivih površina u bliskoj budućnosti. O velikom zelenom zidu prvi puta se govorilo još davne 1952. godine, nakon jedne od... Stablima akacije žele spriječiti širenje pustinje

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Nigerija

Nema rezultata.