AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Milka Tamamović

Milka Tamamović

Pretraga članaka za ključne riječi: milka tamamović. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

U autu pronašli (i oduzeli) 4.107 čokolada "Milka"

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje spriječili su krijumčarenje i oduzeli su veću količinu čokolada "Milka" na putnom pravcu Bijeljina Zvornik i na području Brčko distrikta. Na osnovu operativnih saznanja o krijumčarenju robe iz Republike Srbije, službenici UIO, Grupe za spriječavanje krijumčarenja Regionalni centar Tuzla, zaustavili su... U autu pronašli (i oduzeli) 4.107 čokolada "Milka"

U Milkinom vrtu raste marakuja, batat, kurkuma i jam

Eko proizvodnja
02.05.2017.

U Milkinom vrtu raste marakuja, batat, kurkuma i jam

Banjalučanka Milka Tamamović se već 20 godina uspješno bavi uzgajanjem egzotičnog voća i povrća. Ljubav prema ovom voću i povrću se javila tokom putovanja u toplije, egzotične kraje gdje se upoznala sa ponudom na pijacama i različitim okusima. Ta ponuda i šarenilo raznog voća i povrća pronalazila je i u područjima sa klimom koja je surovija... U Milkinom vrtu raste marakuja, batat, kurkuma i jam

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Milka Tamamović

Nema rezultata.