AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Licitacija U Sloveniji

Licitacija U Sloveniji

Pretraga članaka za ključne riječi: licitacija u sloveniji. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 5.

Deblo gorskog javora prodano za 9.906 eura!

Čak 9.906 eura cijena je koju je deblo gorskog javora doseglo na 11. licitaciji dragocjenih vrsta drvnog materijala održanoj u Slovenj Gradecu u Sloveniji. Druga najviša cijena postignuta je također za gorski javor i iznosila je 8.328 eura, a slijede je sortimenti orahovine koji su postigli cijenu od 6.870 eura za kubik. Kako navodi times.si, najveću... Deblo gorskog javora prodano za 9.906 eura!

Jubilarni poljoprivredni sajam u Sloveniji

AGRA Radgona
22.07.2017.

Jubilarni poljoprivredni sajam u Sloveniji

Jubilarni 55. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije, bit će održan od 26. do 31. 08. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji. Ovo je najveći i najznačajniji ovakav sajam u središnjoj Evropi. Prikazat će inovacije, atraktivne izlagače, izložbe životinja i plantaže biljnih uzoraka. Okupit će se više od 1.700 izlagača iz preko 30 država... Jubilarni poljoprivredni sajam u Sloveniji

Iz fontane u Sloveniji ne teče voda već pivo!

Zeleno zlato
09.09.2016.

Iz fontane u Sloveniji ne teče voda već pivo!

Slovenija je dobila novu turističku atrakciju - prvu fontanu piva u Evropi! Naime, u mjestu Žalec otvorena je fontana Zeleno zlato iz koje ne curi voda već, pretpostavljate, pivo. Slovenija je inače peta u svijetu po proizvodnji hmelja, a Donja Savinjska dolina gdje se i nalazi Žalec je upravo djedovina proizvodnje te ratarske biljke. "U Žalcu želimo... Iz fontane u Sloveniji ne teče voda već pivo!

U Sloveniji goveda zaražena antraksom!

Antraks
27.08.2015.

U Sloveniji goveda zaražena antraksom!

Na jednom od bivših državnih pašnjaka u Bistri, sada u vlasništvu zemljišta banke, blizu slovenske Postojne, prošli je tjedan uginulo sedam teladi iz stada od ukupno 43 životinje, a laboratorijskim analizama je potvrđeno da su bolovala od bedrenice (antraksa). Zbog toga su poduzete sve potrebne mjere za iskorjenjivanje te bolesti i suzbijanje... U Sloveniji goveda zaražena antraksom!

Uspjeh pčelara iz BiH i RH u Sloveniji

Agra 2015
27.08.2015.

Uspjeh pčelara iz BiH i RH u Sloveniji

Na 13. Međunarodnom ocjenjivanju meda koje je održano u sklopu Poljoprivrednoga sajma AGRA 2015, u slovenskoj Gornjoj Radgoni, u konkurenciji 65 pčelara s 91 vrstom meda, brojne nagrade osvojili su pčelari iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Popis nagrađenih donosimo po abecednom redu prezimena pčelara. Ferid Alibegić, Čelinja, Velika Kladuša, BiH... Uspjeh pčelara iz BiH i RH u Sloveniji

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Licitacija U Sloveniji

Nema rezultata.