AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Interagro Bijeljina

Interagro Bijeljina

Pretraga članaka za ključne riječi: interagro bijeljina. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 4.

Kreće li se nešto u sjeverno bosanskoj poljoprivredi?

Interagro Bijeljina
26.09.2017.

Kreće li se nešto u sjeverno bosanskoj poljoprivredi?

Što je uopće bosanska poljoprivreda? Što rade, kako se snalaze? Kakva im je mehanizacija? Živi li uopće selo u Bosni? Teško za reći. Ovoga puta sajam u Bijeljini bila je prilika da vidimo što rade i čime se bave seljaci sjevernoistočne BiH. Distrikt Brčko, pa područja Orašja, Bjeljine, Tuzle je ono što možemo vidjeti na Interagro sajmu u... Kreće li se nešto u sjeverno bosanskoj poljoprivredi?

Vijetnamci kupuju Fabriku šećera Bijeljina?

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske prof.dr Stevo Mirjanić, sa saradnicima, sastao sa sa predstavnicima kompanije iz Vijetnama "Construction corporation JSC", koja je zainteresovana za kupovinu "Fabrike šećera Bijeljina" a.d. Velika Obarska. Predstavnike vijetnamske kompanije upoznao je sa kapacitetom "Fabrike šećera... Vijetnamci kupuju Fabriku šećera Bijeljina?

Ne propustite sajam Interagro u Bijeljini

Interagro 2017
30.01.2017.

Ne propustite sajam Interagro u Bijeljini

Već 16. međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO 2017", održat će se od 21. do 23. septembra na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini. Poljoprivredni sajam u Bijeljini, koji organizuje Akcionarsko društvo Grad, svrstava se u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Prerastao je u... Ne propustite sajam Interagro u Bijeljini

Sajam Interagro 2016 u Bijeljini

Interagro 2016
06.07.2016.

Sajam Interagro 2016 u Bijeljini

A.D. "Grad" Bijeljina poziva vas na 15. Međunarodni poljoprivredni sajam INTERAGRO 2016. koji će se održati od 22. do 24. septembra 2016. godine na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini. Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, budući da je opština Bijeljina... Sajam Interagro 2016 u Bijeljini

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Interagro Bijeljina

Nema rezultata.