Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • World Food Moscow
  • 13.09.2016. 08:00

Srpske kompanije na sajmu hrane u Moskvi

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu "Svet hrane" Srbiju predstavlja 12 kompanija koje izlažu u halama specijalizovanim za voće i povrće i mesne prerađevine.

Foto: bigstockphoto.com, Gumbao
  • 549
  • 26
  • 0

Na međunarodnom sajmu "Svet hrane" (World Food), koji je juče počeo u Moskvi, učestvuju i srpske kompanije iz sektora prehrambene industrije. U organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije, na vodećoj internacionalnoj izložbi u oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, od 12. do 15. septembra, proizvodni program izlaže 12 srpskih kompanija iz tog sektora.

Ko predstavlja Srbiju na sajmu u Moskvi?

Izlagači iz Srbije, "Nektar", "Zlatiborac", "Jugprom", "Pik Južni Banat", "Voćar", "ITN", "Moravac ZZ", "Poslovni sistem Global Sid", "Flora International", "Ćirić Agro MĐŽ", "Mirax Agrar" i "Agroprom", ove godine izlažu na dva nacionalna štanda Srbije u sajamskim halama specijalizovanim za voće i povrće i meso i mesne prerađevine.

Učešće na jednom od najvećih jesenjih poslovnih događaja u prestonici Ruske Federacije, izlagačima omogućuje da predstave svoje proizvode, uspostave nove i obnove postojeće poslovne kontakte. Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najprestižnijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i unapređenju izvoza.

Jedna od vodećih svetskih izložbi prehrambene industrije

Sajam se održava u Moskvi na preko 56.000m², u okviru sajamskog izložbenog prostora "Ekspocentar". Svake godine, manifestacija okupi vodeće ruske i strane proizvođače, dobavljače i distributere prehrambenih proizvoda. Među redovnim posetiocima su i predstavnici veleprodajnih centara, vlasnici maloprodajnih lanaca i institucija koje žele kontakte i saradnju sa proizvođačima životnih namirnica.

Foto: bigstockphoto.com, Gumbao


Tagovi

Sajam Moskva Hrana Srbija Srpske kompanije Nektar Zlatiborac Jugprom Pik Južni Banat Voćar ITN Moravac ZZ Poslovni sistem Global Sid Flora International Ćirić Agro MĐŽ Mirax Agrar Agroprom Poslovni kontakti Saradnja Izvoz

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija-drvo gracioznih cvetova!