Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrokor
  • 24.11.2015. 15:35

Promjene na čelu Belja i Vupika

Predsjednik Uprave Belja od 1. prosinca bit će Davor Bošnjaković, dosadašnji član Uprave Belja za industriju i direktor Vupika, a na mjesto direktora Vupika dolazi Goran Miličević, dosadašnji rukovoditelj vinogradarstva i vinarstva.

  • 981
  • 109
  • 0

Predsjednik Uprave Belja od 1. prosinca bit će Davor Bošnjaković, dosadašnji član Uprave Belja za industriju i direktor Vupika, a na mjesto direktora Vupika dolazi Goran Miličević, dosadašnji rukovoditelj vinogradarstva i vinarstva, izvijestili su iz Agrokora.

Sadašnji predsjednik Uprave Belja Dalibor Poznić preuzima funkciju izvršnog direktora Agrokora za regiju Slavoniju i Baranju. Iz Agrokora ističu kako su poljoprivredne kompanije koncerna baza sljedivosti proizvodnje cjelokupnog sustava pa su u zadnjih nekoliko godina uložena znatna financijska sredstva u modernizaciju, nove tehnologije i edukaciju zaposlenika.

Stoga su s ciljem daljnjeg unapređenja poslovanja i praćenja noviteta u segmentu poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije dodatno ojačani rukovodeći timovi u kompanijama Belje i Vupik, naglašavaju iz Agrokor koncerna.


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Dalibor Poznić Agrokor Davor Bošnjaković Goran Miličević Belje Vupik


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]