Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podravka
  • 05.10.2015. 18:20

Podravci većinski paket Žita

Podravka je ispunila sve preduvjete utvrđene ugovorom o kupnji dionica ljubljanskog Žita te s današnjim danom stekla većinski paket od 51,55 posto dionica te tvrtke.

  • 201
  • 9
  • 0

Podravka je ispunila sve preduvjete utvrđene ugovorom o kupnji dionica Žita za zatvaranje transakcije stjecanja dionica, koje čine 51,55% temeljnog kapitala Žita ili 183.386 dionica po cijeni od 180,1 eura po dionici te je 5. listopada transakcija zatvorena kod Centralnog klirinškog i depozitarnog društva Slovenije, navodi se u objavi Podravke.

Ugovor o kupnji 51,55% dionica ljubljanskog Žita, po cijeni od 180,1 eura po dionici, odnosno za 33,03 milijuna eura, Podravka je sklopila u travnju ove godine. Ugovor je sklopljen s konzorcijem prodavatelja koji su sačinjavali Slovenski državni holding te Modra zavarovalnica KD Kapital, KD Skladi, Adriatic Slovenica i NLB Skladi.


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Podravka Žito Kupnja dionica Transakcija Ugovor


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]