Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Meggle
  • 06.10.2013. 08:34

Osječki Meggle lansirao proizvod Lactofree

Meggle je lansirao novi proizvod - Lactofree namijenjen onima koji slabije podnose laktozu, ali se ne žele odreći uživanja u blagom i osvježavajućem okusu mlijeka.

Foto: meggle.com
  • 351
  • 32
  • 0

Najveći slavonski proizvođač mlijeka i mliječnih proizvoda - tvrtka Meggle Hrvatska, lansirala je novi proizvod. Riječ je o inovaciji Lactofree namijenjena prije svega onima koji slabije podnose laktozu, ali se ne žele odreći uživanja u blagom i osvježavajućem okusu mlijeka.

Naime, Lactofree je pravo kravlje mlijeko sa svim svojim pozitivnim karakteristikama. Dakle, ne radi se o zamjeni, nego o originalnom proizvodu naših dragih krava. Tajna je u posebnom postupku putem kojeg je iz kravljeg mlijeka odstranjena laktoza pa je njezin udio u Lactofree mlijeku manji od 0,1 posto, što se smatra zanemarivom količinom. Lactofree mlijeko preporučamo ne samo onima koji imaju problema s laktozom, nego i djeci i trudnicama i svima onima koji su tijekom života razvili neki blaži oblik intolerancije na laktozu, a takvih je prema nekim istraživanjima sve više i više”, navode iz Megglea za Glas Slavonije.

Foto: meggle.com


Tagovi

Meggle Lactofree Laktoza Proizvod

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]