Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izgradnja objekata
  • 11.09.2013.

Industrijska vrata i pretovarna tehnika

Tvrtka Zetović na tržište donosi napredne sustave industrijskih vrata i pretovarne tehnike

  • 877
  • 55
  • 0

Tvrtka Zetović iz Osijeka više od 10 godina se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem Hörmann garažnih i industrijskih vrata, te proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijske stolarije. Ono u čemu su iznimno konkurentni i prepoznatljivi na tržištu je industrijski program vrata i pretovarne tehnike za razna skladišna i industrijska postrojenja.

Program sekcijskih vrata jedinstvenog opsega

Sekcijska vrata se otvaraju okomito i time ostavljaju mjesta ispred i iza vrata. Elementi vrata zaustavljaju se vodoravno ispod stropa, okomito iznad otvora ili tik uz strop. Sekcijska vrata serije 40 od čelika, kombinacije čelika i aluminija ili samo od aluminija uvjeravaju jedinstvenim programom, vrhunskim dizajnom vrata i sigurnosti s certifikatom.

Gospodarska, jaka i pouzdana

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke od aluminija, čelika i plemenitog čelika posebno su isplativa zbog svoje genijalno jednostavne konstrukcije sa samo nekoliko komponenti. A to su završeci koji se dokazuju u svakodnevnom korištenju. Rolo vrata i rolo rešetke zauzimaju malo mjesta iznad otvora. Kompaktno se namataju iz nadvoja. Bočno i na stropu se time ne gubi vrijedna površina.

Rolo vrata

Brzopodizna vrata - Serijski s FU upravljačkom jedinicom

Hörmann brzokretna vrata postavljaju se u unutarnje prostore i kao vanjska vrata za optimiranje odvijanja prometa, poboljšanje klime prostora i u svrhu uštede energije. Program Hörmann obuhvaća transparentna vrata s fleksibilnim ovjesom koja se otvaraju vertikalno i horizontalno, čak moguća i u kombinaciji sa sekcijskim i rolo vratima kao te s jakim, ali za servisiranje lakim spiralnim vratima glatkih aluminijskih profila.

Trakaste zavjese za minimalan gubitak energije

Hörmann flex trakaste zavjese zbog svoje povoljne cijene posebno su prikladan način zatvaranja velikih otvora hala. Izdržljive PVC trake vrlo se dobro zatvaraju a otvarate ih samo za širinu vozila ili tereta. Tako je gubitak temperature sveden na minimum, čak i kod pojačanog prometovanja kroz prolaz. Prvoklasna prozirnost Flex trakastih zastora poboljšava prodor svjetlosti čime se smanjuju troškovi rasvjete.

Pretovarni mostovi s platformom ili produžetkom

Hörmann mostovi za pretovar promišljeno su rješenje, kako bi se precizno izjednačile razlike između razine teretnih vozila i pretovarne rampe. Tako se pretovar može izvršiti u nekoliko horizontalnih pomaka u teretno vozilo ili iz njega. Jaka čelična konstrukcija s nesavitljivom platformom sama izjednačava neravnine prilikom pretovara.

Pouzdana hidraulika s 2 podizna cilindra i jednim cilindrom za plohu dorasla je svim situacijama, lako se njome upravlja a prije svega je sigurna. Jer ovi su pretovarni mostovi opremljeni automatskim non-stop ventilima u podiznim cilindrima. U trenutku osiguravaju pretovarni most. To je važno u situacijama kad primjerice teretno vozilo krene a platforma je još pod teretom.

Vezne komore - Potpuno dobra zaštita

Vezne komore postavljaju se ispred hala. To znači sljedeće: Hala je dobro iskorištena sve do vanjskih zidova. Hörmann vezne komore dobro su rješenje u situacijama kad hale ne dozvoljavaju postavljanje unutarnjih rampi ili nema pristupa rampama.

Kompletna vezna komora sastoji se od podesta s mostom za pretovar, zidne i stropne obloge te otvora za pretovar s brtvom vrata.

Vezano za toplinski izolirana Hörmann industrijska vrata vezne komore se posebno preporučuju za pretovar robe osjetljive na promjenu temperature.

Hörmann za svaku situaciju pretovara nudi pravo rješenje za efikasan istovar i utovar.

PVC i ALU stolarija

Osim industrijskih rješenja tvrtka Zetović d.o.o. proizvodi i ugrađuje provjereno kvalitetnu PVC (Salamander) i ALU (Feal) stolariju za koje jamče brojni uspješno realizirani projekti.

Više informacija možete dobiti na internet stranicama tvrtke: http://www.zetovic.hr


Fotoprilog


Tagovi

Industrijska vrata Pretovarni mostovi Garažna vrata Zetovic Hörmann

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić