Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bondiel
  • 29.09.2015. 10:30

Bondiel opet ostvario rekordan rezultat

Bondiel je na kraju juna ostvario operativni profit od 111,5 miliona evra, najveći u svojoj istoriji.

  • 42
  • 1
  • 0

Najveći evropski proizvođač konzerviranog povrća Bondiel (Bonduelle), zabeležio je u poslovnoj godini, završenoj na kraju juna, operativni profit od 111,5 miliona evra, najveći u svojoj istoriji, uz rast od 8,6 odsto u odnosu na prethodnu fiskalnu godinu.

Istovremeno, neto profit se, zahvaljujući vanrednim stavkama, povećao 355,2 odsto, na 69,2 miliona evra, prenosi francuski list Kapital.

Prihodi ovog francuskog specijaliste za konzervirano i smrznuto povrće vredeli su u posmatranom periodu 1,98 milijardi evra, uz rast od 4,1 odsto (ne računajući valutni efekat). Stopa rasta bila je viša od očekivane (2,0 do 3,0 odsto), dodaje se u saopštenju.

Ova francuska grupa naglašava da je u izuzetno zahtevnom okruženju, obeleženom sporim poboljšanjem potrošnje u Evropi, embargom prema Rusiji i devalvacijom valute te zemlje, ostvarila odličan godišnji rezultat.

Uprkos tome što ekonomsko i finansijsko okruženje, kako se navodi, nudi slabu vidljivost razvoja situacije na deviznom tržištu, za narednu fiskalnu 2015-2016. godinu Bondiel očekuje dodatno poboljšanje rentabilnosti.


Izvori

Tanjug


Tagovi

Bondiel Profit Konzervirano povrće Smrznuto povrće Bonduelle

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.