Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biscuitpeople
  • 19.06.2014. 15:00

Biscuitpeople – centralno mjesto industrije keksa!

Proizvodite kekse, biskvite i druge slastice, dobavljač ste sirovina i uređaja ili pak organizator sajmova? Biscuitpeople je pravo mjesto za Vas!

Foto: depositphotos.com
  • 206
  • 12
  • 0

Proizvodite kekse, biskvite i druge slastice, dobavljač ste strojeva i sirovina, organizator sajmova iz prehrambenog sektora ili na bilo koji drugi način sudjelujete u proizvodnom lancu onda je Biscuitpeople pravo mjesto za Vas!

Najsvježije informacije namijenjene proizvođačima keksa, biskvita i drugih slastica, dobavljačima strojeva i sirovina, kao i organizatorima sajmova iz prehrambenog sektora, ali i konzumentima. Ne samo lokalno, nego i globalno Biscuitpeople je izvrstan izvor relevatnih vijesti o novim proizvodima, sajmovima, trendovima, stanju na tržištu, kao i drugim aspektima koje B2B platforme omogućavaju. Osim svježeg sadržaja korisnicima je omogućen pregled svih sudionika organiziranih po djelatnostima:

  • proizvođači keksa
  • dobavljači strojeva i sirovina
  • organizatori sajmova

Iako globalnog karaktera našao je svoju primjenu i svrhu za naše poznate proizvođače keksa Kraš i Koestlin, koji su uvidjeli korisnost jednog ovakvog portala. Tu je i još jedan naš proizvođač Glazir d.o.o., već afirimirani sudionik na međunarodnom tržištu koji kontinuirano ispituje svoje dosege.

Svi oni koji su na bilo koji način dio ove slatke priče i koje zanima globalni doseg tržišta jesu – biscuit people!

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Biscuitpeople Kraš Koestlin Glazir d.o.o. Proizvođači keksa B2B Dobavljači Prehrambeni sajmovi Keks Biskvit Slastice Biscuitpeople Internet portal Prehrambena industrija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.