Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kupujmo hrvatsko
  • 28.04.2016. 08:30

AgroFructus plasira sirovinu u hrvatske hotele!

AgroFructus Grupa potpisala je sporazum o godišnjoj isporuci 1.000 tona voća i povrća s tvrtkom Velpro te s lancima hotela Maistra.

Foto: AgroFructus Grupa
  • 1.003
  • 47
  • 0

Na akciji Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam, koji u Poreču organizira Hrvatska gospodarska komora, AgroFructus Grupa potpisala je sporazum o godišnjoj isporuci 1.000 tona voća i povrća, s tvrtkom Velpro te s lancima hotela Maistra.

"Ovo je školski primjer kako mali proizvođači mogu ući u turistički sektor. Kvaliteta našeg voća i povrća je neupitna, a udruženi možemo zadovoljiti količine potrebne velikim hotelskim lancima", rekao je predsjednik Uprave Agrofructus Grupe Denis Matijević.

Ovakve suradnje i jesu cilj sajma

AgroFructus Grupa, dodaje Matijević, surađuje s nekoliko tisuća kooperanata koji su ovim ugovorom preko distributera i hotelskog lanca pronašli put do krajnjih potrošača.

"Proizvođači voća i povrća sada su sastavni dio turističke ponude. Uvjeren sam da je to pravi put za podizanje konkurentnosti hrvatskoga turizma", naglasio je Matijević.

Predsjednik HGK Luka Burilović tom je prigodom istaknuo da su upravo ovakve poslovne suradnje cilj sajma Hrvatski proizvod za hrvatski turizam, te da je uvjeren da će i ostali hrvatski proizvođači slijediti primjer AgroFructusa i pronaći prostor za svoje proizvode u sektoru turizma.

Foto: AgroFructus Grupa


Tagovi

Kupujmo hrvatsko AgroFructus Poreč Sajam Maistra Sporazum Turizam Isporuka voća i povrća


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]