Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šafram
  • 21.08.2017. 16:30

Posjetite Šaframov Dan Paprike

Tvrtka Šafram poziva vas na edukaciju o začinskoj paprici koja će se održati u petak, 25. kolovoza 2017. godine u općini Lukač, u Mjesnom odboru Turanovac. Početak je u 10 sati.

  • 1.103
  • 252
  • 0

Tvrtka Šafram poziva vas na edukaciju o začinskoj paprici koja će se održati u petak, 25. kolovoza 2017. godine u općini Lukač, u Mjesnom odboru Turanovac, adresa Trg bana Jelačića 12, s početkom u 10 sati.

Budući da postoji veliki interes za proizvodnjom začinske paprike, organizirana je edukacija u trajanju od sat vremena. Priču o začinskoj paprici prezentirati će proizvođači sjemena. Nakon toga biti će vremena za razgovor sa stručnim vodstvom u kojem će posjetitelji dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Tvrtka Šafram će zatim povesti posjetitelje na polje njihovog kooperanta kako bi posjetitelji mogli vidjeti sklop začinske paprike, kako se sadi, koliki je međuredni razmak, prinos po biljci i slično.

Veliki je interes za proizvodnjom začinske paprike

Upiti su u Šafram stizali iz cijele Hrvatske, što ih posebno raduje i zahvalni su na tomu, međutim, ovo je kultura koja provjereno uspjeva u Slavoniji, Baranji i Podravini, pa pozivaju sve zainteresirane da i tu stavku uzmu u obzir. .

Pozivaju se svi zainteresirani, postojeći i potencijalni kooperanti, 25.08. u Turanovac da iz prve ruke saznaju više o proizvodnji začinske paprike!


Tagovi

Šafram Začinska paprika Kooperanti


Partner

Šafram d.o.o.

Oranice 118, 10090 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 38 84 350, e-mail: safram@safram.hr web: http://www.safram.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]