Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Zemljište 15.322m2, Kašići, Općina Konjic

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Poljoprivredna zemljišta.

Cijena: 23.000,00 € ∼ 44.968,08 KM

Opis

Opis zemljišta:

 

  • Područje na kojem se nalazi zemljište ima mnogo zelenila i šume. Put koji vodi do parcela je put koji vodi i do mjesta gdje se odvija popularni Rafting na Neretvi. Taj put je većim dijelom asfaltiran, a pred sami dolazak do parcela je makadam. Također, postoji lijep pogled na Boračko jezero koje se vidi tokom vožnje tim putem. Do samih parcela postoji i nekoliko hair česmi. 

Zemljište ima dva izlaza na rijeku Neretvu,put iza zemljišta vodi do obale rijeke. Predmet prodaje je sedam parcela koje nisu sastavljene zajedno, ali su sve jako blizu. Neke od parcela su u ravnici, a neke sadrže šumu i određene nagibe.

 

 

 

Lokacija:

 

  • Mjesto na kojem se nalaze parcele je na nadmorskoj visini od 520 m. Na ovom području ima mnogo sunčanih dana u toku godine i parcele su okružene brdima i planinama sa svake strane. Ono što karakteriše jedno ovakvo mjesto je čist zrak, mir i tišina. To je mjesto koje je daleko od gradske buke i brzog života koji je postao dio svakodnevnice. Sve parcele imaju jako lijep pogled na svaku stranu svijeta. Zemljište ima mnogo potencijala i pogodno je za sadnice i izgradnju vikendica. Također, postoji i mogućnost dovođenja vode do parcela i asfaltiranje makadamskog dijela ceste.

 

  • zemljište je površine 15,322 m2 ( 15 duluma ), šume klase 5/6 ima 8,230 m2, livade 5,563 m2( obradive zemlje )i pašnjaka 1529 m2. Cijena je kompletnom jednom komadu, a moguce je i kupiti jednu parcelu ili vise . Šetnjom od 15 minuta dolazite do rijeke Neretve i preko puta rijeke se nalazi mjesto "Plaža" i "Tajorafting". Iza zemljišta, šetnjom od 10 minuta dolazite do još jedne rijeke Rakitnice. Novi most je napravljen nedavno i skraćen je put čak i 30 minuta nego inače, asfaltni put se gradi do zemljišta biće završen do ljeta. 

Zemljište je pogodno za izgradnju vikednice, turističkog kompleksa ili za poljoprivredu. Mjesto je mirno i ugodno. 

 

Vlasnički papiri su besprijekorno uredni 1/1, grunt , katastar i nema poreznih dugovanja. 

 

Od grada Konjica je udaljeno 37 km ( 60 minuta vožnje ), od Glavatičeva 7km ( 15-20 min vožnje ), od Bjelašnice 57 km ( 1h i 25min ) i od glavnog grada Sarajeva 91 km ( 1h i 43 min ). 

 

Info

Kategorija: Poljoprivredna zemljišta
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 23.000,00 € (∼ 44.968,08 KM)
Država: Bosna i Hercegovina
Županija: Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine
Grad: Konjic
Datum objave oglasa: 27.12.2021.
Pregleda: 470
Šifra oglasa: 52459

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas