Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

YaraVita Brassitrel DF

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

tel: +385 23 662109
e-mail: andrej@colic.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

YaraVita Brassitrel DF je visoko koncentrirana formulacija koja sadrži uravnoteženu kombinaciju bitnih hranjivih tvari za  usjev. Ima sve značajke suspenzije, ali u jednoj jednostavnoj, suhoj tekućoj formulaciji.

Suhe tekuće formulacije daju veću koncentraciju od otopine što znači da je potrebno koristiti manje količine sredstva, potrebno je manje mjesta za pohanu i ostavljamo manje ambalaže za recikliranje.

Proizvod je posebno formuliran kako bi osigurao maksimalnu sigurnost usjeva. To garantira  da aplikacija neće uzrokovati oštećenje usjeva što može smanjiti njegovu tržišnu vrijednost.

Sirovine koje se koriste u ovom proizvodu čine ga sigurnom za primjenu na usjevu i osiguravaju da ne dođe do pada prinosa.

Kontrolirana veličina čestica lako su dostupne biljkama, čime osiguravamo brzo usvajanje i dugotrajan učinak. Samim time smanjujemo potrebu za ponavljanim aplikacijama te štedimo vrijeme i novac.

Mogućnost miješanja u spremniku olakšava primjenu proizvoda i s drugim sredstvima čime se štedi vrijeme i novac. Važno je naglasiti da online na Tankmixu  imate besplatan pristup informacijama o mogućosti miješanja više pripravaka.

 

Savjeti za primjenu

KUPUSNJAČE

3-4 kg/ha početkom vegetacije. Paziti da je list dovoljno razvijen kako bi se sredstvo uspješno usvojilo. Ponoviti postupak svakih 10-14 dana sve do mjesec dana prije berbe. Utrošak vode 100-200 l/ha.

 

MRKVA

Dvije aplikacije u dozi  3 kg/ha kada je usjev visine 15 cm, te ponovno za 14 dana. Utrošak vode 200 l/ha.

 

TIKVENJAČE

Uzgoj na otvorenom: Dvije aplikacije u dozi 3 kg/ha folijarno u fazi 4-6 listova, te ponovno za 10-14 dana. Utrošak vode 200-500 l/ha.

 

ČEŠNJAK            

Dvije aplikacije u dozi 3 kg/ha u fazi razvijenih 6 listova. Ponoviti aplikaciju 14 dana kasnije. Utrošak vode: 200 l/ha.

 

MAHUNARKE

3-4 kg/ha početkom vegetacije. Paziti da je list dovoljno razvijen kako bi se sredstvo uspješno usvojilo. Ponoviti postupak svakih 10-14 dana sve do mjesec dana prije berbe. Utrošak vode 200 l/ha.

 

ULJANA REPICA

3-4 kg/ha u fazi 4-9 lista te ponovno u fazi intenzivnog porasta stabljike sve do početka cvatnje. Ponoviti za 10-14 dana ako je potrebno. Također, preporučuje se primjena u dozi 3 kg/ha nakon cvatnje. Utrošak vode 500-200 l/ha.

 

LUK

Dvije aplikacije u dozi 3 kg/ha u fazi razvijena 6 lista, te ponoviti aplikaciju 14 dana kasnije. Utrošak vode 200 l/ha.

KRUMPIR

3 kg/ha primijenjeno 7 dana nakon 100 % nicanja. Sljedeća aplikacija za 10-14 dana.  Utrošak vode 200 l/ha

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zadarska
Datum objave oglasa: 09.11.2018.
Datum izmjene oglasa: 21.01.2019.
Pregleda: 881
Šifra oglasa: 40974

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas