Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Viši/a savjetnik/ca za programe potpora poljoprivredi

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: OSIJEK, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja:
  • Na neodređeno; upražnjeni poslovi
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 30.3.2018.
Natječaj vrijedi do: 9.4.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: 4 godine
Ostale informacije: Temeljem članka 19. stavak 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi ("Narodne novine" broj 86/08., 61/11. i 4/18.), pročelnici upravnih tijela Osječko-baranjska županije, raspisuju

JAVNI NATJEČAJ
za prijam u službu u upravna tijela Osječko-baranjske županije
na neodređeno vrijeme u

4. Upravni odjel za poljoprivredu na radno mjesto:
Viši savjetnik za programe potpora poljoprivredi – 1 osoba
  • magistar inženjer poljoprivredne struke
  • najmanje 4 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
  • osposobljenost za rad s informatičkim programima uredskog poslovanja
  • državni stručni ispit

Pored gore navedenih posebnih uvjeta za svako radno mjesto, osoba koja ostvaruje status kandidata mora ispunjavati i opće uvjete za prijam u službu za sva navedena radna mjesta, a opći uvjeti su:
  • punoljetnost
  • hrvatsko državljanstvo
  • zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.

Na javni natječaj se mogu prijaviti osobe obaju spolova.
Osoba koja ima potrebno radno iskustvo na odgovarajućim poslovima, a nema položen državni stručni ispit može se primiti u službu i rasporediti na radno mjesto pod uvjetom da ispit položi u roku od godine dana od dana prijma u službu. U službu ne može biti primljena osoba, ako postoje zapreke za prijam u službu iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.
Postupak prijma obuhvaća obveznu prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata putem pisanog testiranja i intervjua. Obvezan je probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu na javni natječaj potrebno je priložiti sljedeće dokumente:
  • životopis
  • presliku važeće osobne iskaznice, vojne iskaznice ili putovnice, odnosno domovnice
  • presliku javne isprave o traženoj struci i stupnju stručne spreme
  • elektronički zapis ili presliku potvrde o podacima iz radnih odnosa evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
  • dokaz o traženom radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima (npr. presliku potvrde ranijeg poslodavaca o vrsti poslova i trajanju radnog odnosa, presliku ugovora o radu, rješenja i sl. iz kojih mora biti vidljivo ostvareno odgovarajuće radno iskustvo na poslovima tražene struke i stupnja stručne spreme te njegovo trajanje)
  • presliku javne isprave o položenom državnom stručnom ispitu
  • presliku uvjerenja nadležnog suda prema mjestu prebivališta podnositelja prijave da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (uvjerenje ne smije biti starije od 6 mjeseci)
  • preslika odgovarajuće javne isprave kojom se dokazuje osposobljenost za rad s informatičkim programima uredskog poslovanja
  • vlastoručno potpisanu izjavu u izvorniku o nepostojanju zapreka iz članaka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.
Kandidati su obvezni u natječajnoj dokumentaciji navesti adresu elektroničke pošte (e-mail) na koju će im biti poslana obavijest o ostvarivanju prava na pristupanje prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua.
Preslike dokumenata nije potrebno ovjeravati. Postoji obveza predočenja izvornika preslikanih dokumenata na zahtjev. Osposobljenost za rad s traženim informatičkim programima i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu dokazuje se odgovarajućom javnom ispravom, odnosno stručnom provjerom. Pod stručnom provjerom smatra se i raniji rad podnositelja prijave na radnom mjestu za koje su utvrđeni navedeni uvjeti.
Kandidat koji ima pravo prednosti kod prijma u službu prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo, priložiti sve dokaze kojim dokazuje status temeljem kojeg ostvaruje pravo prednosti. Takav kandidat ostvaruje prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Poveznica za stranicu Ministarstva branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ("Narodne novine" broj 121/17.) je: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju. Neuredne prijave i prijave podnesene nakon proteka roka za podnošenje prijava na javni natječaj (nepravodobne prijave) neće se razmatrati niti će podnositelji nepotpunih prijava biti pozvani na dopunu prijave. Osobe koje podnesu nepravodobne ili nepotpune prijave na javni natječaj ili ne ispunjavaju uvjete javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj, o čemu im se dostavlja pisana obavijest.
Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti kao i izvornike traženih isprava izabrani kandidat je dužan dostaviti prije donošenja rješenja o imenovanju.
Postupak javnog natječaja obuhvaća obveznu provjeru znanja i sposobnosti kandidata putem pisanog testiranja i intervjua.
Na internetskoj stranici Osječko-baranjske županije (www.obz.hr) dostupan je opis poslova te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, kao i podaci o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti kandidata te ostale informacije o natječajnom postupku. Na navedenoj internetskoj stranici te na oglasnoj ploči Osječko-baranjske županije u Osijeku, Županijska 4 bit će objavljeno vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata najmanje pet dana prije održavanja provjere, kandidati koji za to ostvare pravo biti će obaviješteni putem elektroničke pošte čiju su adresu naveli u natječajnoj dokumentaciji.
Prijave na javni natječaj podnose se roku od 8 dana od dana objave natječaja u "Narodnim novinama" na adresu: Osječko-baranjska županija, Služba za zajedničke poslove, Osijek, Županijska 4. Prijave se podnose u zatvorenim kuvertama s naznakom za natječaj i nazivom radnog mjesta na koje se podnositelj prijave prijavljuje. O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.
Nakon raspisanog javnog natječaja ne mora se izvršiti izbor, ali se u tom slučaju donosi odluka o poništenju javnog natječaja protiv koje nije dopušteno podnošenje pravnih lijekova. Odluka se dostavlja svim kandidatima prijavljenim na javni natječaj.
Izrazi koji se koriste u ovom javnom natječaju za osobe u muškom rodu su neutralni i odnose se na muške i ženske osobe.


Poslodavac


Poslodavac: OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Kontakt: pismena zamolba: ŽUPANIJSKA 4, 31000 OSIJEK

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 30.03.2018.
Datum izmjene oglasa: 04.04.2018.
Pregleda: 40
Šifra oglasa: 38135

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas