Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

SET poljoprivredni program opreme i rezervnih dijelova

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Oprema i dijelovi.

Cijena: na upit

Opis

Vrijeme je jesenskih poljoprivrednih radova pa Vas pozivamo da sve potrebne rezervne dijelove za vaše poljoprivredne strojeve potražite u našim prodavaonicama u Bjelovaru (Pakračka 3, tel: 043/214-466) i Virovitici (Vladimira Nazora 3, tel: 033/721-755) te putem web shopa.

Poljoprivredni program u našem asortimanu čine:

Distributeri smo renomiranih svjetskih proizvođača remenja, ležajeva i ostalih elemenata za prijenos snage za industriju i poljoprivredu. SKF je najveći svjetski proizvođač ležajeva i ležajnih jedinica, njemački Optibelt i američki Gates najveći su proizvođači remenja, a Gates i hidrauličnih crijeva. Njihovi smo dugogodišnji partneri. Radi se proizvođačima vrhunske kvalitete proizvoda, velikim inovatorima i proizvođačima koji u svojoj proizvodnji koriste najsuvremenije tehnologije. Gates i Optibelt proizvođači su original remenja za kombajne kao što su John Deer, Deutz-Fahr, Class, Đuro Đaković...

SUOČITE SE S IZAZOVOM MODERNOG UZGOJA I PRODUŽITE ŽIVOTNI VIJEK SVOJIH STROJEVA

Prelistajte i naš novi katalog poljoprivrednog programa i pronađite mnogo savjeta za održavanje i očuvanje vrijednosti vaših poljoprivrednih strojeva. Katalog sadrži mnogo savjeta o održavanju remenja. Stari i potrgani remen, zvukovi ili ponašanje stroja mogu mnogo reći koji je uzrok njegovog trošenja i preranog otkazivanja. Primjerice, što kad remen proklizava, previše je istrošen na bočnim stranama, ljepljiv remen, zašto remen cvili ili lupa, zašto su se remenice istrošile,… Saznajte koji su vjerojatni uzroci i pronađite rješenje za što bolji i duži rad vašeg poljoprivrednog stroja.

KLUB VJERNOSTI

Vjerni smo svojim kupcima. Uz nesebične savjete i preporuke naši kupci ostvaruju i atraktivne popuste. Članovi kluba ostvaruju popust pri svakoj kupnji bez obzira na vrstu plaćanja. Na iznose do tisuću kuna popust je 5%, a iznad tog iznosa čak 10%.

Našim kupcima na raspolaganju smo u prodavaonicama u Bjelovaru (Pakračka 3, tel: 043/214-466) i Virovitici (Vladimira Nazora 3, tel: 033/721-755).

Sve informacije o proizvodima možete dobiti i putem telefona, a dostupnost i cijene možete provjeriti na web shopu.

Za nesmetani rad vaših strojeva bez nepredviđenih zastoja i kvarova!

Info

Kategorija: Oprema i dijelovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 15.10.2019.
Datum izmjene oglasa: 26.05.2022.
Pregleda: 4636
Šifra oglasa: 44789

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas