Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Servisiranje i remont traktora ZETOR, URSUS i BELARUS - kome se obratiti za stručnu uslugu?

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Rezervni dijelovi.

Cijena: na upit

Opis

Zašto redovno održavati traktor i šta se dešava ako se servis ne uradi kako treba, upitali smo majstore u Norden Plus radionici.
"Imamo ovde jedan primer traktora Belarus koji je došao na popravku zbog trošenja ulja. Naši majstori su prilikom rasklapanja primetili da filter nije održavan zadnjih nekoliko sezona, a to se vidi po naslagama koliko je filer zaista pun sakupljene zemlje. Kada je rotacioni filter pun, to se odrazi na ulje (koje nije menjano sezonu ili dve), na pritisak ulja, na radilicu i zbog svega toga je motor trošio mnogo ulja i više nije mogao da pokrene traktor", navodi glavni majstor iz Norden Plus radionice.

Više o tome možete pogledati na linku ispod: 

 

Servisiranje i remont traktora - kome se obratiti za stručnu uslugu?

Preduzeće Norden Plus se bavi veleprodajom i maloprodajom originalnih rezervnih delova za traktore - ZETOR, ZTS, URSUS, MTZ-BELARUS, šumski traktori LKT, kao i mini utovarivači UNC i LOCUST. Kompanije sa kojima sarađuje su iz Česke, Slovačke, Poljske i Belorusije. Pored prodaje rezervnih delova, Norden Plus poseduje i servis za popravku i remont traktora.
Preduzeće se nalazi u Kisaču, nadomak Novog Sada i u stalnom je kontaktu sa poljoprivrednicima i njihovom mehanizacijom. Radnja sa originalnim rezervnim delovima se nalazi u Slovačkoj 26, dok se glavna radionica za serivs i održavanje nalazi u Janka Jesenskog 157.

Dugogodišnje iskustvo uvoza i prodaje rezervnih delova, kao i saradnja sa više dobavljača iz Česke i Slovačke omogućava Norden Plus-u da rešava sve zahteve brzo i efikasno, a asortiman robe koju nude može da zadovolji sve kupce. Stalni kupci Norden Plus-a su poljoprivredna preduzeća, registrovana gazdinstva, samostalni poljoprivredni proizvođači i farmeri.
Prodaja polovnih i remontovanih traktora.

U radionici Norden Puls uvek ima traktora koji su remontovani, dobro očuvani i spremni za rad, a njihovu prodajnu ponudu polovnih traktora možete pogledati na sledećim sajtovima: Zetor i Ursus - www.zetorursusdelovi.co.rs i MTZ Belarusmtzbelarusdelovi.rs.

Veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova vrhunskog kvaliteta može se obaviti na tradiocionalan način - u radnji, ali za sve Vas nudimo i mogućnost online naručivanja i dostavljanja na željenu adresu. Pogledajte našu ponudu, odaberite proizvod, proverite njegovu cenu i naručite. Vrlo je jednostavno, a moguće iz bilo kog kraja Srbije i regiona.
 
Dostupni su vam orginalnih rezervnih delova za:

  • motor
  • kvačilo
  • menjač
  • prednji pogonski most
  • zadnji pogonski most
  • kočnice
  • hidrauliku
  • elektriku
  • kabinu i drugi.

Pored toga, sva vaša pitanja i savete možete potražiti od stručnog tima Norden Plus-a na Facebook stranici: Norden Plus ili se direktno informisati na broj telefona: + 381 21 828075.

Info

Kategorija: Rezervni dijelovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 30.09.2019.
Datum izmjene oglasa: 07.08.2020.
Pregleda: 8571
Šifra oglasa: 44593

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas