Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Saznajte kako s mikroorganizmima do žive i plodne zemlje

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Gnojiva.

Unichem Agro d.o.o.

Kontakt - Unichem Agro d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Ako je tlo zdravo, zdrava je i naša hrana!

Ako je tlo bogato organskim tvarima, bogat je i urod. Pravim odabirom organskog gnojiva, ne samo da osiguravamo veću nutritivnu vrijednost, nego povećamo i količinu uroda. 
Povrće svake sezone crpi hranjiva, zato su tla poslije sezone jako iscrpljena. Iskusni povrtlari znaju, da ono što je odnešeno, moramo tlu vratiti, jer u prirodi može potrajati i 1000 godina, da nastane 1cm plodnog sloja. Samo s odličnim organskim gnojivima popravljamo fizikalne, kemijske i biološke karakteristike tla.

Bez organske gnojidbe zemlja gubi plodnost. Ako koristimo samo mineralna gnojiva zakiseljujemo tlo, a biljka takva gnojiva ne može iskoristiti u potpunosti. A osim toga biljke nekontrolirano bujaju jer dobiju najčešće previše pojedinog hranjiva. 

Bez organske gnojidbe zemlja gubi plodnost / Organskom gnojidbom hranimo biljku o poboljšavamu strukturu tla

Površinski sloj zemlje je do dubine od 20-30 cm aktivan, živi sloj i zahtjeva redovitu organsku gnojidbu. Poštujući, da određene biljke imaju posebne potrebe a naše tlo može biti i jako iscrpljeno, za najbolje rezultate trebamo koristiti posebna gnojiva. Ako želimo obnoviti tlo, koristimo visoko kvalitetno organsko gnojivo u obliku peleta Biogrena, koja osim organske tvari i bogatog sastava sadrži najviše mikroorganizama, čak 22 milijarde/gram (za usporedbu: dobro odležano stajsko gnojivo sadrži samo 800 tisuća/gram). 

Zbog izuzetno intenzivne mikrobiološke aktivnosti utječe na život u tlu, revitalizira ga i uspostavlja biološku ravnotežu. Time se intenzivno stvara humus, povećava rodnost te stvara ugodna struktura tla u kojem biljke bolje uspjevaju. Urod u povrtnjaku je stoga znatno veći (35%) i kvalitetniji: s više nutritivne vrijednosti hrane za porodicu.

Organsko gnojivo Biogrena ima i dozvolu za upotrebu u ekološkoj proizvodnji, što potvrđuje, da je gnojivo bez primjesa nečistoća, štetnih sirovina, pesticida i antibiotika. Zbog kombinacije organske tvari i velikog broja mikroorganizama ovo gnojivo aktivno razgrađuje toksične tvari, koje su već u tlu (nikotin, antibiotici te većina pesticida). 

Za planiranje i praćenje vrta upotrijebite jedinstvenu aplikaciju Napravivrt.hr

Za detaljaljno planiranje povrtnjaka možete koristiti besplatnu jedinstvenu aplikaciju napravivrt.hr, koja vas jednostavno vodi kroz vaš vrt i s pomoću savjeta stručnjaka možete postići maksimalno i zdravo. Jednostavno da jednostavnije ne može biti – napravivrt.hr!

Besplatni stručni savjeti za vrt:  092 194 1694 i 01 621 39 66
bacc. ing.agr. Milica Sekulić, savjetnik Unichem Agro

apliakcija-napravi-vrt

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 02.04.2019.
Datum izmjene oglasa: 26.02.2020.
Pregleda: 1236
Šifra oglasa: 42631

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas