Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Pročelnik/ca zavoda za kliničku mikrobiologiju

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ZAGREB
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; reizbor
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 12.10.2018.
Natječaj vrijedi do: 22.10.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Sukladno članku 2.a Pravilnika o uvjetima za unutarnji ustroj kliničkih zdravstvenih ustanova (»Narodne novine«, br. 145/13), člancima 21., 29. i 32. Statuta Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Zagreb, (u daljnjem tekstu: Statut Klinike) te članku 6. stavak 2. Pravilnika o unutarnjem ustroju i sistematizaciji položaja i radnih mjesta u Klinici, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Zagreb, objavljuje:
POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA
na položaj Pročelnika Zavoda za kliničku mikrobiologiju, u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Zagreb, na mandatno razdoblje od 4 godine
I.
Pozivaju se zainteresirani zdravstveni djelatnici i djelatnice, koji zadovoljavaju slijedeće uvjete:
Liječnik/liječnica specijalist medicinske mikrobiologije s parasitologijom, sa znanstveno-nastavnim zvanjem profesor ili docent, ili znanstvenim zvanjem, važeće Odobrenje za samostalan rad,
da u roku od 8 dana od dana objave u „Narodnim novinama“, podnesu pisanu prijavu, kojom se kandidiraju za pročelnika Zavoda za kliničku mikrobiologiju, na izborno razdoblje od četiri (4) godine.
Radnik imenovan na položaj Pročelnika Zavoda za kliničku mikrobiologiju, može biti razriješen i prije isteka mandata na koje je imenovan sukladno članku 32. Statuta Klinike.
II.
Prijave se podnose na adresu: „Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Zagreb 10000, Mirogojska 8, s naznakom: »Prijava na položaj Pročelnika Zavoda za kliničku mikrobiologiju «.
Ukoliko kandidat koji podnosi prijavu nije u radnom odnosu s Klinikom na datum objave ovog poziva, uz prijavu je obavezan dostaviti: životopis, dokaz o državljanstvu te ostalu dokumentaciju iz koje je vidljivo da udovoljava traženim uvjetima. Kandidati koji uz prijavu dostave preslike tražene dokumentacije, obvezni su izvornike dokumenata predočiti prilikom odaziva na razgovor.
Prijavi treba priložiti pisani Prijedlog programa rada Zavoda za kliničku mikrobiologiju, kroz razdoblje od četiri (4) godine.
III.
Izabranom kandidatu s radnim odnosom u Klinici na datum objave ovog poziva, ponudit će se sklapanje odgovarajućeg aneksa ugovora o radu, a ukoliko izbrani kandidat nije u radnom odnosu s Klinikom na datum objave ovog poziva, ponudit će mu se zaključenje ugovora o radu na određeno vrijeme s trajanjem dok vrijedi Odluka o imenovanju na položaj Pročelnika Zavoda za kliničku mikrobiologiju.
IV.
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, uz prijavu priložiti dokaze iz kojih je vidljiv osnov ostvarivanja prava prednosti te svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Pozivaju se osobe iz članka 102. stavka 1.-3. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17) dostaviti dokaze iz članka 103. stavka 1. istoga Zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju.
Uz ovaj natječaj objavljuje se poveznica na internetsku stranicu Ministarstva na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju sukadno Zakonu o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i to: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Objava u „Narodnim novinama“ dana 12.10.2018. godine.

Poslodavac


Poslodavac: KLINIKA ZA INFEKTIVNE BOLESTI DR. FRAN MIHALJEVIĆ
Kontakt: pismena zamolba: Mirogojska 8, 10000 Zagreb

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 12.10.2018.
Datum izmjene oglasa: 13.10.2018.
Pregleda: 28
Šifra oglasa: 40631

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas