Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poljoprivredni/a redar/ka

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: GORNJA STUBICA, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 20.4.2018.
Natječaj vrijedi do: 30.4.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; državni stručni ispit
Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: REPUBLIKA HRVATSKA
KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
OPĆINA GORNJA STUBICA
JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL
KLASA: 112-02/18-01/001
URBROJ: 2113/05-04-18-2
Gornja Stubica, 13. travnja 2018. godine

Na temelju članka 19. stavka 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (“Narodne novine” br. 86/08, 61/11 i 04/18.), pročelnica Jedinstvenoga upravnog odjela Općine Gornja Stubica raspisuje

NATJEČAJ
za prijam u službu

u Odsjek za komunalne poslove Jedinstvenog upravnog odjela Općine Gornja Stubica, na radno mjesto poljoprivredni redar- 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca, sukladno članku 26. stavku 1. i 2. ZSN-a.

Posebni uvjeti:
  • minimalno srednja stručna sprema poljoprivredne struke
  • najmanje jedna godina iskustva na odgovarajućim poslovima,
  • položen državni stručni ispit
  • poznavanje rada na računalu
  • vozačka dozvola B kategorije

Osim navedenih posebnih uvjeta, kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u službu:
1. punoljetnost,
2. hrvatsko državljanstvo,
3. zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.

Mjesto rada: područje Grada Donja Stubica i Oroslavje i Općina Gornja Stubica i Stubičke Toplice sukladno Sporazumu o zajedničkom organiziranju obavljanja poslova poljoprivrednog redara.

Radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima podrazumijeva se radno iskustvo (služba u upravnim tijelima jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave, državna služba, javna služba, radni odnos, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovima navedenog stupnja obrazovanja (stručne spreme) i struke.
Na raspisani natječaj mogu se javiti i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit uz uvjet da ga polože u roku od godinu dana od prijma u službu.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine broj 82/08), na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke navedene u člancima 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine broj 86/08 i 61/11).

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja pristupit će prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i intervjuom.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, povukao prijavu na natječaj.

Za svaki dio provjere kandidatima će se dodijeliti određeni broj bodova od 1 do 10.
Intervju će se provesti samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti na testiranju.

Na oglasnoj ploči Općine Gornja Stubica i na web-stranici www.gornjastubica.hr naveden je opis poslova, podaci o plaći, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područje provjere prethodnog znanja i sposobnosti te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za provjeru znanja i sposobnosti.

Povjerenstvo za provedbu natječaja utvrdit će listu kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, te će se na web-stranici i na oglasnoj ploči Općine Gornja Stubica objaviti mjesto i vrijeme održavanja provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje 5 dana prije održavanja provjere.

Uz pisanu prijavu kandidati su obavezni priložiti:
1. životopis,
2. dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika važeće osobne iskaznice, putovnice, vojne iskaznice ili domovnice),
3. dokaz o odgovarajućem stručnom znanju/stupnju obrazovanja (isključivo preslika svjedodžbe)
4. uvjerenje o položenome državnom stručnom ispitu, (ako kandidat ima položen državni stručni ispit),
6. dokaze o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima od najmanje 1 godine (ispis elektroničkog zapisa podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrda o podacima evidentiranim u evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrda poslodavca iz koje je vidljivo u kojoj struci, na kojim poslovima i u kojem trajanju je ostvareno radno iskustvo)
7.elektronički zapis koji je izdao Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje ili potvrdu koji je izdao Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje kao dokaz o ukupnom radnom iskustvu,
8. preslika uvjerenja nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave – kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja)
9. vlastoručnu potpisanu izjavu da ne postoji zapreka za prijam u službu iz članaka 15. i 16. ZSN-a (izjavu nije potrebno ovjeravati)
10. vlastoručno potpisana izjava o poznavanju rada na računalu
11. dokaz o pravu prednosti pri zapošljavanju sukladno posebnim zakonima (ako kandidat ostvaruje takvo pravo)
12. Preslika vozačke dozvole

U prijavi na natječaj navode se i podaci kandidata (ime i prezime, adresa prebivališta te broj telefona i e-adresa isključivo za potrebe natječajnog postupka).
Isprave koje se prilažu u neovjerenom presliku, potrebno je prije izbora kandidata predočiti u izvorniku.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima, moraju se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo. Kandidati koji se u prijavi pozovu na to pravo obvezni su priložiti odgovarajuće isprave kao dokaz o statusu te druge dokaze sukladno posebnom zakonu kojim je uređeno to pravo.
Kandidat, koji bude odabran, a prije donošenja rješenja o prijmu, obvezan je dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti kojim dokazuje uvjet zdravstvene sposobnosti za obavljanje poslova na radnom mjestu na koje je primljen. U protivnom, smatrat će se da kandidat nije zadovoljio uvjetima natječaja, odnosno da je odustao od službe.

Prijave na natječaj, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: OPĆINA GORNJA STUBICA, Trg svetog Jurja 2, 49 245 Gornja Stubica, s naznakom: »Za natječaj za prijam u službu poljoprivrednog redara– ne otvaraj«.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati, a osobe koje ih podnesu neće se smatrati kandidatima prijavljenim na natječaj.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku i to najkasnije u roku od 60 dana od isteka roka za podnošenje prijava, dostavom rješenja o prijmu u službu izabranog kandidata ili dostavom odluke o poništenju natječaja.
Provoditelj natječaja zadržava pravo ne izabrati nijednog kandidata i poništiti natječaj.

Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA GORNJA STUBICA
Kontakt: pismena zamolba: na adresu navedenu u tekstu natječaja

Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 23.04.2018.
Datum izmjene oglasa: 24.04.2018.
Pregleda: 57
Šifra oglasa: 38464

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas