Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Osmocote Exact DCT Protect 8-9M

ICL Specialty Fertilizers

Kontakt - ICL Specialty Fertilizers

ICL Specialty Fertilizers
Makančeva ulica 22
10 000 Zagreb
Tel: +385 91 5954 513 Distributeri:
Cipro
Eurobrod
Fragaria
Karlić
Poljoposavec

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Osmocote Exact DCT, temeljen na tehnologiji dvostrukog omotača (engl. Dual Coating Technology), postavio je novi standard svojom četvrtom generacijom gnojiva s omotačem koja se kontrolirano otpuštaju. Iz te nove generacije gnojiva s omotačem, početak otpuštanja hranjivih tvari je odgođeno za kasnije, unaprijed predodređeno vrijeme.

Kod tehnologije dvostrukog omotača, sekundarni omotač drukčijeg svojstva je omotan oko Osmocote Exact granule. Taj sekundarni omotač utječe na početak otpuštanja hranjivih tvari. Ne reagira odmah nakon inicijalne primjene, nego tek nakon 2 do 3 mjeseca.

Takvi novi obrasci otpuštanja su idealno rješenje za okolnosti uzgajanja u kojima ishrana biljaka samo gnojivima s omotačem nekada nije bila moguća.

Ta nova tehnologija je dostupna u našim proizvodima s inovativnim obrascima otpuštanja poput Osmocote Hi.End i Osmocote Protect.

Osmocote Exact Protect

Osmocote Exact Protect je kontrolirano otpuštajuće gnojivo koje se nudi u proizvodima Osmocoteove četvrte generacije. Ti proizvodi su temeljeni na Everrisovoj tehnologiji duplog omotača koja ima odgođen početak otpuštanja. Sekundarni omotač odgađa slijedeće otpuštanje hranjivih tvari za 2 - 3 mjeseca.

Isto tako, Osmocote Exact Protect se može primjeniti u punoj količini. Sve se hranjive tvari čuvaju do trenutka kada ih je biljka spremna apsorbirati nakon otpuštanja. Nadalje, dodatna površinska gnojidba tijekom proljeća obično nije potrebna.

Osmocote Exact Protect je namjenjen za korištenje u razdoblju od studenog do sredine siječnja. Nema otpuštanja hranjivih tvari tijekom zime. Namjenjen je sjevernoeuropskoj klimatskoj zoni te je posebno razvijen za uzgoj rasadnika u posudama na otvorenom.

Primjena Osmocote Exact Protecta pomaže pri uštedi troškova proizvodnje te stvara biljku savršene kvalitete.

Protect 8-9M

Osmocote Exact Protect 8-9M je kontrolirano otpuštajuće gnojivo temeljeno na Osmocoteovoj četvrtoj generaciji i tehnologiji duplog omotača (DCT). Osmocote Exact Protect 8-9M ima odgođen početak otpuštanja. Sekundarni omotač, takozvani DCT, odgađa početak 2 do 3 mjeseca tako da se sve hranjive tvari čuvaju dok ih biljka ne počne učinkovito apsorbirati. Ovaj je proizvod namijenjen za korištenje u sjevernim klimatskim zonama, te u kombinaciji s PlantTrustom.

Prednosti proizvoda

  • Hranjive tvari su raspoložive tijekom razvojnog stadija biljke.
  • Nema otpuštanja u prvih par mjeseci nakon sađenja u posudama (zimsko razdoblje).
  • Moguća je primjena maksimalne količine u jesenskom razdoblju.
  • Tijekom proljeća nije potrebno ponovno gnojiti.
  • Bez suvišnog fizičkog rada tijekom visoke proljetne sezone prodaje.
  • Bolji rast radi učinkovitog otpuštanja hranjivih tvari i vremena njegovog otpuštanja.

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 17.06.2015.
Pregleda: 1779
Šifra oglasa: 20711

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas