Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

NitroN®

Intertim Srb d.o.o.

Kontakt - Intertim Srb d.o.o.

Intertim  Srb d.o.o.
Dalibora Francistija 27
Petrovaradin - Novi Sad
mob: +381 62 9637574

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Visoka efikasnost
Visoka biološka raspoloživost hranjivih elemenata omogućuje iskoristivost od 85% - 95% primenjenih nutrijenata. Folijarna primena omogućuje prilagođavanje upuststva inputa usevima i sezonskim uslovima povećavajući fleksibilnost nutritivnog programa.

Karakteristike
Specijalizovana formulacija rezultira niskim rizikom kristalizacije hranjivih elemenata na površini biljke i minimalni rizik isparavanja, osiguravajući efikasnu upotrebu primenjenih nutrijenata.

Kontrolisano otpuštanje
Specijalizovani polimeri različitih dužina razgrađuju i otpuštaju azot u razdoblju od 6 - 8 nedelja unutar biljke, osiguravajući produženo razdoblje đubrenja.

NitroN® sistem BIO kvašenja
NitroN® sadrži BIO-nutritivni sistem okvašivanja koji poboljšava ovlaživanje, širenje i "lepljenje" đubriva i omogućuje biljci da površinske komponente apsorbuje, metaboliše i da ih iskoristi za rast.

Izuzetna sigurnost useva
Niski sadržaj soli i izrazito niski sadržaj biureta omogućava izuzetnu sigurnost useva, čak i kod visokih temperatura. Isto tako omogućava primenu u toku celog ciklusa rasta useva.

Kompatibilnost
NitroN® je izuzetno kompatibilan i može se mešati sa fungicidima, herbicidima ili insekticidima, što omogućuje jednostavnu primenu.

Ne ispira se
Specijalizovani polimeri u NitroN® đubrivu oblažu listove biljke. NitroN® đubrivo ostaje na listovima u toku razdoblja od 6 - 8  - bez obzira na vreme! Ova ljepljiva svojstva takođe mogu "zalepiti” i druge partnerske proizvode na biljku (koji se u rezervoaru mešaju zajedno sa NitroN® đubrivom).

Dostupna pakovanja: 20l, 1000l

Info

Kategorija: Zaštitna sredstva i gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 01.05.2018.
Datum izmjene oglasa: 27.03.2019.
Pregleda: 529
Šifra oglasa: 38610

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas