Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Poljoprivredni proizvodi.

Cijena: 16,65 KM ∼ 8,53 €

Opis

Mi smo poljoprivredno gazdinstvo Miljaković, iz sela Budilovina, koje se nalazi u podnožju Kopaonika, nadomak Brusa. Već više od 25 godina porodično se bavimo uzgojem kupina sorte Torn fri i Triple crown. Od 2015. godine počeli smo sa proizvodnjom Kupinovog vina sa medom prvenstveno za naše potrebe, a već sledeće godine u saradnji sa vrhunskim tehnolozima uozbiljili smo proizvodnju i osmislili recept koji se danas nalazi u našim flašama.

 

Početkom 2017. godine proširujemo proizvodnju na PRAVI MATIČNI SOK od kupine, a nakon toga dodajemo i nove ukuse u ponudu od aronijeribizle i višnje. Svo voće koje prerađujemo ubrano je u našim zasadima.

 

Matični sokovi iz našeg gazdinstva dobijeni su od ekološki čistog, ne prskanog voća, najbolje klase. Takvo voće je zatim samleveno, a onda postupkom hladnog ceđenja proceđeno i pasterizovano na 80 stepeni, i tako je dobije 100% prirodan - PRAVI MATIČNI SOKbez dodatka vode, šećera, arome i aditiva.  Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz voća i sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!

 

Upoznajte naš “Matični sok od aronije”, savršen proizvod koji vam pruža prirodnu moć za očuvanje vašeg zdravlja. Naš sok se dobija hladnim ceđenjem najkvalitetnijih plodova aronija, ubranih direktno iz naših zasada.

Naš matični sok od aronije je rezultat pažljivog hladnog-ceđenja, procesa koji očuva sve hranljive sastojke i enzime prisutne u ovom čudesnom plodu. Bez dodataka vode, veštačkih boja, šećera i konzervansa, pružamo vam čistu i autentičnu prirodu u svakoj čaši.

Aronija je poznata po visokom sadržaju vitamina C, vitamina E, vlakana i minerala koji pomažu u jačanju imunog sistema, očuvanju srca i poboljšanju opšteg zdravlja. Njena antioksidativna svojstva mogu pomoći u zaštiti ćelija od slobodnih radikala i doprineti očuvanju mladalačkog izgleda.

Naš matični sok od aronije je tu da vam pruži sve te blagodeti na jednostavan i ukusan način. Uz svaki gutljaj, osetićete snagu prirode kako prožima vaše telo i osvežava vaš duh.

Kvalitet naših sokova verifikovan je sertifikatom koji potvrđuje da ispunjavamo sve standarde iz Pravilnika o kvalitetu i drugim zahtevima za pića.

Naručivanje je jednostavno! Sve naše proizvode možete preuzeti lično u Beogradu, ili ih šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).   Za porudžbine od 4 litre ili više, dostava na teritoriji Beograda je besplatna.


Za više informacija i porudžbine, kontaktirajte nas na sledeće brojeve:
•    Nemanja: 060/0204030
•    Zoran: 069/8343780
Takođe nas možete kontaktirati putem e-maila: kupinovovinomiljakovic@gmail.com

 

Info

Kategorija: Poljoprivredni proizvodi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 16,65 KM (∼ 8,53 €)
Država: Srbija
Županija: Grad Beograd
Grad: Beograd
Datum objave oglasa: 26.03.2020.
Datum izmjene oglasa: 08.06.2023.
Pregleda: 486
Šifra oglasa: 46515

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas