Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson MF 7720 S

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0)99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

U novoj seriji MF 7700 S povezane su inteligentna tehnologija i jednostavna, robusna konstrukcija, čime se značajno povećava produktivnost, a smanjuje potrošnja goriva i emisije štetnih plinova. Svi modeli sa svojim najmodernijim tehnologijama motora ispunjavaju standard Stage V i raspolažu, neovisno o odabranom prijenosu, snagom od +20 do 30 KS kroz sustav EPM (elektronička regulacija snage).
Osim toga serija MF 7700 S donosi još inovacija, kao npr. novi Fieldstar 5 terminal s zaslonom osjetljivim na dodir, nove opcije AutoGuide, LED svjetla te važne promjene u detaljima koje daju dodatnu sigurnost za korisnika. Unutrašnji i vanjski dizajn također su izmijenjeni.

Model Snaga/KS Snaga sa EPM Motor/Zapremnina Mjenjač
MF 7720 S 200 225 Agco Power 6 Zyl./6,6 l Dyna 6 / VT

Motor

Serija MF 7700 S ima motore zapremnine 6,6 i 7,4 litre najnovije generacije. Motori AGCO Power ispunjavaju najnoviju normu za ispušne plinove Tier 4 Final i imaju sustav pročišćavanja ispušnih plinova treće generacije koji ne zahtijeva nikakvo održavanje. Integracijom SCR sustava i dizelskog oksidacijskog katalizatora izuzetno se učinkovito ispunjavaju strogi zahtjevi.

U usporedbi s prethodnom serijom MF 7600 prerađene su površina katalizatora i AdBlue sustav ubrizgavanja, a elegantan i pregledan dizajn su zadržani. Također je obnovljen rashladni sustav, koji sad ima veći kapacitet, što ga čini najbolje opremljenim za najzahtjevnije zadatke i najteže radne uvjete.

Kad je potrebno, motori pružaju dodatnu snagu od 25 KS pomoću EPM (elektroničke regulacije snage). Time u svim područjima primjene imate odgovarajuću snagu na raspolaganju. AGCO POWER motori daju najvišu učinkovitost, ekonomičnost i maksimalni učinak.

Mjenjač

Prijenosi Dyna-4 i Dyna-6 s funkcijom Motor-Power-Management vrlo su jednostavni za upotrebu. Svim funkcijama možete pristupiti jednostavno bez pritiskanja spojke, a podatke o odabranoj grupi i stupnju prijenosa možete pročitati na ploči s instrumentima.

SpeedMatching dolazi u serijskoj opremi, a ovaj sustav jamči automatski odabir stupnja prijenosa kod promjene grupe. Dio serijske opreme također su AutoDrive, super spore brzine i ComfortControl.

Za najveću uštedu goriva i učinkovitost motora, Dyna-6 modeli imaju funkciju Eco. Dyna-4 i Dyna-6 raspolažu sustavom Motor-Power-Management (EPM) za kontinuirano stavljanje na raspolaganje potrebne snage u različitim uvjetima i pri raznim radovima, povećanu produktivnost i nižu potrošnju goriva.

U Eco načinu rada traktor doseže najvišu brzinu na niskom broju okretaja motora, čime je smanjena potrošnja goriva i razina buke.

Efekt spojke omogućuje vozaču da jednom nogom istovremeno koči i aktivira spojku, zbog čega će utovar obaviti jednostavnije, udobnije i sigurnije.

Sustav Dyna-VT, koji zahvaljujući sustavu EPM sada također nudi rezervnu snagu od +25 KS, razvijen je za najvišu produktivnost, rasterećenje vozača i optimizaciju potrošnje goriva. Ručica za PowerControl omogućuje jednostavnu promjenu smjera kretanja i broja okretaja. Upotrebom tempomata SV1 i SV2 i predodabira postavki, stroj automatski održava brzinu, a namještena brzina pohranjuje se i nakon gašenja motora.

Regulator graničnog opterećenja aktivira se kada se poveća opterećenje motora i padne broj okretaja. Mjenjač smanjuje brzinu kretanja prema naprijed kako bi održao potrebnu snagu, a kod promjene opterećenja traktor radi uz najvišu snagu.

Za olakšano upravljanje i bolji komfor, dinamički sustav upravljanja traktorom (DTM) surađuje sa sustavom Dyna-VT i nakon aktiviranja automatski regulira motor i mjenjač. DTM regulira broj okretaja za održavanje konstantne brzine kretanja prema naprijed bez gubitka snage uz istovremeno smanjivanje broja okretaja.

Sustavi Dyna-VT i DTM funkcioniraju uz najvišu učinkovitost i istovremeno jamče ravnomjernu vožnju i smanjenu potrošnju goriva.

Kabina

Panoramska kabina s produženim vjetrobranskim staklom, bočnim prozorima na otvaranje i brojnim poboljšanjima. Slobodan odabir raznih upravljačkih palica i naslonjača za ruku, novi upravljački elementi u desnom stupu, nova ploča s instrumentima, SIS zaslonom (postavke i informacije) i konzolom te oprema sa sustavom Datatronic CCD.

Kabine su dostupne u izvedbi s konvencionalnom mehaničkom varijantom ili potpuno novim aktivnim ovjesom kabine. Sve ove funkcije za vozača znače manje stresa, veću udobnost i u konačnici veću produktivnost. Što je duže vrijeme upotrebe, to veća korist.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 1561
Šifra oglasa: 47017

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas