Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson MF 4700

Austro Diesel GmbH RS

Kontakt - Austro Diesel GmbH RS

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0)99 22 98 415
E-mail: nenad.stepanic@austrodiesel.at

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Jednostavno. Robusno. Štedljivo. 75-95KS

Serija MF 4700 je sada dopunjena sa tri nova kabinska modela i na taj način pruža još veći komfor. Modeli od 75 do 95 KS prave se u poznatom MF pogonu u mestu Beauvais i biće na raspolaganju u najrazličitijim verzijama.



U ovoj kategoriji snage nijedna druga na tržištu dostupna serija ne nudi uporedivo obilje varijanti modela, opcija i dodatne opreme, a sve su konstruisane tako da vašu mašinu možete da opremite tačno prema potrebama vašeg poljoprivrednog gazdinstva.

Model

Snaga KS

Motor/Zapremina

Menjač

MF 4707

75

Agco Power 3 cil./3,3 l

12x12

MF 4708

85

Agco Power 3 cil./3,3 l

12x12

MF 4709

95

Agco Power 3 cil./3,3 l

12x12

Motor AGCO POWER 3,3l 3 cilindra

Trocilindrični Common-Rail motor garantuje optimalnu potrošnju goriva, neobuzdanu snagu i maksimalnu pouzdanost. Visokoefikasni AGCO POWER motor uz minimalne emisije izduvnih gasova zadovoljava strogi standard za izduvne gasove Tier 4 Final. Trocilindrični motori sa Common-Rail tehnologijom serije MF 4700 imaju vrlo kompaktnu konstrukciju, usled čega je bilo moguće povećanje rezervoara za gorivo kako bi se omogućili duži radni dani, a da se to ne odrazi negativno na radni kapacitet.

U motoru integrisani sistem za smanjenje emisije ne zahteva nikakvo održavanje. Primenjeni dizel oksidacioni katalizator (DOC) radi na protočnom principu tako da praktično ne može da se začepi. Izduvni gasovi protiču kroz katalizator usled čega dolazi do oksidacije ugljen-monoksida, gasovitih ugljovodonika kao i nesagorelog goriva i nesagorelog ulja. Na taj način se smanjuju opasne emisije. Efikasnost DOC-a obezbeđuje optimalnu snagu motora kod svih primena.

Sistem Selective Catalytic Reduction (SCR), koji ne zahteva nikakvo održavanje, smanjuje izduvne emisije i poboljšava efikasnost potrošnje goriva (kod MF 4708 i 4709).

Menjač

Traktori Massey Ferguson serije 4700 su opremljeni novim, sinhronizovanim menjačem koji u dve grupe daje ukupno dvanaest brzina za kretanje napred i kretanje unazad. Šest stepena prenosa nalaze se u uobičajenom opsegu brzina za poljske radove od 4 do 12 km/h maksimalna brzina je 40 km/h.

Pored toga, savremenim menjačem može se udobno i jednostavno upravljati preko opcionalno dostupne PowerControl ručice koja upravlja sa tri funkcije. Vozač može da menja smer vožnje (napred/nazad) i da odabere prazan hod. Za povećanje preciznosti može se izvršiti podešavanje odziva reversera menjača.

Kabina

Potpuno iznova koncipirana kabina serije MF 4700 ima sve što je potrebno. Komforan ulaz, velike staklene površine i izvanredna prostornost su jedinstveni u ovoj klasi traktora. Ergonomski raspored upravljačkih elemenata kao i ručice menjača takođe zadovoljavaju najviše zahteve.

Kao opcija postoji mogućnost da se kabina opremi klima uređajem i pneumatski ogibljenim sedištem vozača. Takođe postoji mogućnost za sedište suvozača koje je dostojno svog imena.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Južnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 17.03.2016.
Datum izmjene oglasa: 29.10.2019.
Pregleda: 3586
Šifra oglasa: 25816

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas