Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson kombajn MF Beta 7360

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0)99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Zahvaljujući niskim pogonskim troškovima, manjoj potrošnji goriva i jednostavnom održavanju kombajni serija MF BETA i MF BETA ParaLevel pogodni su naročito za poljoprivredna gospodarstva srednje veličine.

Ovi kombajni osim funkcionalnog, praktičnog dizajna s kombinacijom moderne tehnologije i dokazane opreme, jamče i maksimalnu učinkovitost i jednostavno korištenje na polju kada ste u žurbi.

Kombajni BETA-serije razvijeni su i proizvedeni u našem centru izvrsnosti u talijanskom mjestu Breganze prema najvišim standardima sa ciljem maksimalne izdržljivosti i duljine životnoga vijeka.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Razdvajanje Spremnik zrna L
MF 7360 276 Agco Power 6 cil. SCR /7,4 l 5 slamotresa 9000

Vršilica

Pouzdani, izuzetno teški i snažni vršidbeni bubanj s podesivim brojem okretaja i vršidbenom košarom visokih performansi jamči apsolutno visoki učinak tijekom vršidbe. 

Ulaz i izlaz vršidbene košare mogu se neovisno jedan od drugog podešavati, tako da vozač može precizno utjecati na vršidbu.

U slučaju da se rotirajući razdjeljivač ne koristi,  on se može, zahvaljujući jednom jedinstvenom sustavu, isključiti, zakrenuti prema gore odvajajući ga od košare. Time vozač može optimirati kvalitetu uzoraka zrna i učinak kombajna prilagoditi suhim uvjetima žetve.

Slamotres sa četiri kaskade ima zatvoreno dno i „aktivne zidove“ u vidu štancane rešetke, kroz čiju se otvorenu površinu povećava učinkovitost razdvajanja zrna od slame.

Sječka slame zahvaljujući svojim nazubljenim noževima - udaračima reže vrlo čisto i radi s niskom potrošnjom snage. Za upravljanje korištenjem slame kao opcija dostupni su električno podesivi usmjeravajući limovi i raspodjeljivač pljeve.

Podesive kovane ploče, nazubljeni protunoževi i poklopac sječke osiguravaju fino usitnjavanje i ujednačenu raspodjelu slame.

Otkosni uređaj

Kombajni MF BETA po izboru mogu biti opremljeni prvorazrednim PowerFlow otkosnim uređajem ili visoko-učinkovitim FreeFlow otkosnim uređajem. Jedinstveni PowerFlow otkosni uređaj povećava prinos kod svih žetvenih kultura i pod svim uvjetima žetve. Zajedno s PowerFeed valjcima PowerFlow otkosni uređaj jamči brzo i ujednačeno uvlačenje žetvene mase s klasom naprijed, čime se pod otežanim uvjetima osigurava optimalno hranjenje vršalice i time visoka produktivnost. Jednostavno i robusno konstruirani FreeFlow otkosni uređaji lagani su za posluživanje – upravljanje i održavanje i žanju bez napora svaku žetvenu kulturu.

FreeFlow otkosni uređaj dostupan je u širinama zahvata od 4,80 m do 7,60 m. Sastoji se iz jednog varenog okvira s pločama koje su učvršćene vijcima, tako da se pojedini dijelovi, kao što se klizne ploče reznog uređaja prema tlu, po potrebi mogu jednostavno i brzo zamijeniti. Uvlačeća pužnica zaštićena je preko klizne spojke (kuplunga - koji pod preopterećenjem proklizi). Podešavanje vitla je elektrohidrauličko i njegov broj okretaja se regulira hidraulički bezstupanjski i s malo održavanja. Kako bi se učinak rezanja optimalno prilagodio određenom terenu serijski se ugrađuje automatsko reguliranje visine rezanja. S AutoLevel funkcijom, kao dodatnom opremom, Massey Ferguson otkosni uređaj može izjednačiti konture tla i do 8%.

Motor

Koncept Sisu – motora već više godina ugrađuje se u traktore Massey Ferguson i do danas je u pogledu uštede goriva najučinkovitiji koncept motora.

SCR – sustav druge generacije koristi SCR – katalizator i dizel oksidacijski katalizator. Ovo je trenutno najinovativniji i najfikcionalniji SCR – sustav na tržištu.

Genijalni koncept pojedinih komponenti i rashladne jedinice optimiziraju učinkovitost i smanjuju troškove održavanja.

Kabina

Kombajni serije MF BETA sada su opremljeni s veličanstvenom, novo dizajniranom, panoramskom - Skyline kabinom, koja vozaču nudi puno mjesta i udobnosti. Opremljena je modernim, naprednim elementima za upravljanje i podešavanje, kao i s novim TechTouch-terminalom.

Izvrsna preglednost i ergonomski raspoređeni elementi za upravljanje i podešavanje olakšavaju rad i podižu proizvodnost. Intuitivni izbornici na velikom zaslonu osjetljivom na dodir pružaju vam sve važne informacije odmah i aktiviraju sustav za uzbunjivanje kako bi zaštitio vaš stroj.

Kabina je opremljena brojnim funkcijama, koje su inovativne za kombajne ove snage:
• Nova PowerGrip-ručica za vožnju s kontrolom impulsa
• Novi, ugodan glavni prekidač na ručki
• Novi, bočni Softkeys
• Novi TechTouch-terminal
• Automatska klima s grijanjem
• Visokokvalitetno sjedalo sa zračnim ogibljenjem  
• Električno podesiva i grijana dvostruka ogledala
• Sjedalo za suvozača s integriranim hladnjakom i prostorom za pohranu
• Izvrsna zvučna izolacija s posebnim, zvučno izolacijskim staklom, tako da možete udobno i u miru raditi
• Nove, šire i sigurnije stepenice prema kabini!
• H9-radni reflektori
• Opcija – po želji paket rasvjete
• Opcija – po želji Multimedia-radio s navigacijom 

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 26.05.2020.
Datum izmjene oglasa: 26.05.2020.
Pregleda: 1602
Šifra oglasa: 47037

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas