Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Mašine meseca: Traktor PUMA 210 i Kverneland CLC kultivator

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Obrada tla.

Titan Machinery d.o.o

Kontakt - Titan Machinery d.o.o

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

PUMA - napravljeno u Austriji

Traktori koji svojim idealnim odnosom snage i težine omogućuju dovoljno snage uz maksimalnu efikasnost i minimalnu potrošnju goriva.

Aktivna suspenzija prednjeg mosta - Konstantno prati promenu terena i reaguje u kombinaciji sa podešavanjima podiznih poluga, statusom kočnica i pozicijom ručnog gasa, kako bi se obezbedilo lakše upravljanje.

Transmisija

  • Full Powershift transmisija omogućava neprimetnu i tečnu promenu brzina od 0 do 40 ili 50km/h;
  • Super spore brzine nude dodatnih 10 brzina od 225m/h do 1,6km/h pri 2.200o/min;
  • Rad u polju i transport, dva režima rada automatskog menjača omogućavaju rukovaocu da se skoncentriše na rad;
  • "Meki start" postepeno povećava obrtni moment tkom pokretanja i time smanjuje opterećenje na vratila priključne mašine;
  • Multicontroller ručica stavlja potpunu kontrolu transmisije na vrhove Vaših prstiju. 

Commom rail tier 3 motori karakterišu se izvanrednom uštedom goriva i dugotrajnom izdržljivošću. 

Common rail tehnologija u kombinaciji sa elektronskom kontrolom osigurava ekonomičnu primenu u svim operacijama. Da bi se osigurala snaga i efikasnost, PUMA traktori su opremljeni sa 6,7 litarskim turbopunjenim motorima sa interkulerom i niskom emisijom izduvnih gasova. 

TRAKTOR CASE IH - PUMA 210

Oni su PUMA traktori za one koji zahtevaju više

  • Instrument tabla u a-stubu sa opcionim monitorom performansi postavlja najbitnije informacije ispred Vas;
  • Ergonomska surround Vision tm kabina pruža neometanu preglednost od 360 stepeni;
  • Nivo buke od 69dB (A) omogućava celodnevno rukovanje bez stresa;
  • Prilagodljiv multicontroller - tm naslon za ruku je ergonomski savršen i sadrži integrisani džojstik kojim kontrolišete spoljne izvode hidraulike;
  • Sedište je potpuno podesivo u svim pravcima a postoji i opcija grejanja sedišta. Volan se može podešavati po visini i dubini tako da je moguće prilagoditi ga najzdravijem položaju za vožnju. Za vrhunski komfor preporučuje se suspenzija kabine.

Kultivatori za efikasnu konzervacijsku obradu strnjišta 

Dobra osnova Konstrukcija nosećeg rama (do 350 ks)

Poboljšana snaga
Izuzetno svestrani CLC može pomoći u obavljanju različitih radnih zadataka.  Može raditi duboko kao podrivač (40cm pojedinačno) ili sa teškim dodatnim priključcima. Pošto CLC ima toliko snage, Kverneland je redizajnirao noseći ram, koji je  remek-delo inženjerije. Kverneland je razvio novi asortiman ramova koji zahteva snagu od 240KS za mašinu od 3m dok je jačina do 350ks potrebna za preklopnu mašinu širine 5m. Kverneland je postavio novi standard u pogledu snage koja je potrebna za nošene kultivatore.

Obrada materijala
Izbor materijala od kojeg se pravi - određuje trajanje mašine. Kao i kod pluga, slabosti nošenog kultivatora najlakše se uočavaju na samom terenu, ali i u toku transporta i na obodnim površinama.

Bezbednost
Automatska  kukica za zaključavanje nudi maksimalnu sigurnost za kompletan asortiman preklopnih modela tokom transporta i u položaju za skladištenje ili parking. 

Tri kritične faze u razvoju nosećeg rama

Nošeni kultivator trpi dejstvo različitih sila tokom rada, ali i tokom transporta. Jake sile koje konstrukcija treba da izdrži mogu se kontrolisati i raspodeliti na različite delove nosećeg rama. Ovo je utvrđeno mnoštvom različitih testiranja.

FEM kalkulacija
FEM proračun se vrši paralelno sa testom na trešenje kako bi se prijavilo i potvrdilo šta se fizički može učiniti na robotu koji trese mašinu. 

Vrhunska tehnologija radnih organa za podrivanje

Vrhunska fleksibilnost
Jedna od glavnih prednosti tehnologije za izradu motičica - radnih organa za podrivanje, je sposobnost da se savijaju bočno od 14 (CLC pro) do 20 cm (CLC Evo) na taj način zaobilazeći prepreke ispod površine zemljišta. Polja su retko 100% kvadratnog oblika, a preko standardno kovanih, masivnih modele motičica bočne sile  deluju jakim opterećenjem na grede nosača i samim tim i na  strukturu nosećeg rama. 

Za obradu strnjišta ili stabilizaciju zemljišta

CLCpro - Vučeni priključci

CLC pro može biti opremljen kompletnim spektrom sledećih uređaja. Konfiguracija sa tri reda omogućava sve kombinacije pomoću paralelograma mašine. Različiti uređaji za ravnanje su dostupni na H-ramu koji takođe mođe vući valjke. Ovaj H ram je fiksiran sa četiri vijka i omogućava kombinaciju svih vrsta oruđa po radnim sekcijama kako bi se mašina prilagodila sezoni ili zahtevanom postupku što mašinu čini potpuno svestranom.

Info

Kategorija: Obrada tla
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 29.07.2019.
Datum izmjene oglasa: 13.08.2020.
Pregleda: 2533
Šifra oglasa: 43940

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas