Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Mašina meseca: Case IH serija Farmall C - pruža više od očekivanog!

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Traktori.

Cijena: na upit

Opis

Traktori Case IH Farmall C definišu svestranost, kompaktan dizajn, te motor i menjač koji pruža više od očekivanog. To je tajna njihove sposobnosti, da se lako prebacuju s manjeg posla u domaćinstvu jednog trenutka, na obavljanje posla u polju celi dan sledećeg trenutka. Podjednako, kako kod kuće na travnjacima i stočarskim farmama, tako i specijalnim preduzećima za živinarstvo, povrtarstvo ili održavanje travnjaka, Farmall C JE VIŠE OD SVOG IMENA.

Akcija: Uz kupovinu Case IH Maxxum 125 ili Maxxum 140 prednje poluge gratis

Spremni za najveće izazove
 

Ako ste bili u potrazi za sveobuhvatnijim, a mislite da manjim traktorima nedostaju specifikacije svojih težih stabilnih prijatelja, ponovno pogledajte - na Case IH Farmall C! Od jednostavnog mehaničkog do dvostepenog Powershift i Powershuttle, dostupan je širok raspon menjača. Ovaj mali klirens, energetski efikasan performer kombinuje najbolje kompaktne traktorske inženjerske tehnologije s naprednim tehnološkim rešenjima koje ćete upoznati s većim traktorima i očekuju se od brenda Case IH. A sa ažuriranim inovacijama, uključujući opcijski višenamenski naslon za ruku, veći kapacitet dizanja od 4.400 kg, priključnim vratilom PTO sa 3 brzine i pripremom za utovarivač kao opcijom, sada je svestraniji nego ikada pre.

Savršeno radno okruženje

Široko otvaranje staklenih vrata i ulaz u punoj visini olakšavaju ulazak u kabinu s obe strane. Kontrole su logično postavljene, tako da operacija postaje instinktivna, čime je Farmall C pogodan za sve vozače. A opcijski Multicontroller stavlja funkcije kao što su shuttle, powershift i povezivanje na dohvat ruke, pružajući jednostavan rad ključnih zadataka.

Činite više sa manje

FPT 4-cilindrični common rail motor ne treba voziti po brzini za izvođenje operacija; on pruža punu snagu pri uštedi goriva od 1.800 o/min (55 C – 75 C) i 1.900 o/ min (85 C – 115 C). To ne samo da smanjuje potrošnju goriva u svim primenama, nego takođe rezultira visokom radnom udobnošću zbog nižih nivoa buke i vibracija.

Pravi prenos za vaše potrebe!

Standardni mehanički prenos nudi brzine 12 napred i 12 nazad, a dostupan je i sa Powershuttle. Na raspolaganju su i četiri najbolja modela raspona s Powerclutchom i Powershuttleom, kao i dvostepeni Powershift koji udvostručuje broj dostupnih brzina do 24 napred i 24 nazad, plus Powerclutch i Powershuttle. U kombinaciji s Eco speed brzinom od 40km/h za brzu vožnju na putu pri malim brojevima obrtaja motora, rezultat je idealan za transportne radove. Za malu brzinu, menjač za pužne brzine je opcija.

PTO paketi za sve potrebe

Raspon Farmall C modela dostupan je s pet različitih opcija PTO: 540, 540/540E, 540/1000 *, 540E/1000 *  i 540/540E /1000. Svi modeli kabina opremljeni su elektro-hidrauličkim PTO, dok otvorene verzije platformi imaju mehanički.

SNAGA kad vam je potrebna!

Farmall 55 C, 65 C i 75 C imaju MHC mehaničku kontrolu hidraulike s maksimalnim kapacitetom dizanja od 2.500 kg. Traktori Farmall 85 C, 95 C, 105 C i 115 C dolaze ili s mehaničkim ili elektronskim upravljanjem hidraulikom, i sa senzorom za položaj. Uz njihov opcioni dodatak (samo Farmall 85 C, 95 C, 105 C i 115 C), oni nude maksimalnu nosivost od 4 400 kg.

Idealan traktor za utovar

Farmall C modeli dostupni su već pripremljeni za utovarivač kao opcija, jedino što morate pretvoriti svoj traktor u efikasnu mašinu za rad. Iako rade dobro s bilo kojim utovarivačem, za optimalnu produktivnost posebno su dizajnirani za upotrebu s podudarnim rasponom Case IH LRZ utovarivača.

Kontaktirajte prodavca: Titan Machinery d.o.o

Dušan Šarčev +381648339621
Aleksandar Savić +381648339623

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 31.10.2019.
Datum izmjene oglasa: 13.08.2020.
Pregleda: 8002
Šifra oglasa: 44983

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas