Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Liječnik/ca na specijalizaciji iz kliničke mikrobiologije

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mjesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cijena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ZAGREB
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 17.7.2019.
Natječaj vrijedi do: 1.8.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB, Zagreb, Klaićeva 16, raspisuje
N A T J E Č A J
za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu za radno mjesto:
1. Liječnik na specijalizaciji iz kliničke mikrobiologije - 1 izvršitelj (m/ž), probni rad 6 mjeseci,
Opći uvjeti koje pristupnik mora ispunjavati: završen integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij medicine, uvjerenje o položenom stručnom ispitu, te odobrenje za samostalan rad.
I. Kandidati dužni su, uz vlastoručno potpisanu zamolbu (u kojoj je potrebno navesti broj telefona i valjanu adresu elektroničke pošte), priložiti u neovjerenom presliku:
životopis, svjedodžbu/diplomu o završenom obrazovanju, važeću osobnu iskaznicu, uvjerenje o nevođenju kaznenog postupka (ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja u Narodnim novinama), dokaz o radnom iskustvu - elektronički zapis (e-radna knjižica) ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje, a koji zapis/potvrda, između ostalih podataka, mora sadržavati i podatke o poslodavcu, početku i prestanku osiguranja, stvarnoj i potrebnoj stručnoj spremi, radnom vremenu, općini rada - prebivališta i trajanju staža osiguranja (ne starije od 30 dana od objave natječaja u Narodnim novinama).
II. Uz navedeno u točki I. priložiti kandidati su dužni priložiti u neovjerenom presliku: odobrenje za samostalan rad (licencu), prijepis položenih ispita na studiju, potvrdu o općem prosjeku ocjena tijekom studija te duljini trajanja studija, nagrade za vrijeme studija, potvrdu o statusu poslijediplomskog doktorskog studija, popis objavljenih radova i kopije radova, ugovore o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.
Kandidatima koji podnesu potvrdu koja sadrži samo težinski prosjek ocjena tijekom studija uzeti će se u obzir težinski prosjek ocjena. Kandidatima koji ne podnesu kopiju rada, a isti navedu u popisu objavljenih radova, rad za koji nisu dostavili kopiju neće se uzeti u razmatranje. U razmatranje, sukladno Pravilniku, uzimaju se samo objavljeni radovi navedeni u popisu objavljenih radova, a za koje je ujedno dostavljena kopija.
Ako kandidat uz prijavu priloži dokumente u kojima osobni podaci nisu istovjetni, dužan je dostaviti i dokaz o njihovoj promjeni (preslik vjenčanog ili rodnog lista i sl.).
Sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN br. 121/17, dalje: Zakon) pozivaju se osobe iz čl. 102. st. 1. – 3. Zakona da dostave dokaze iz čl. 103. st. 1. Zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju. Navedeni dokazi nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva branitelja RH https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. U slučaju nejednakosti dokaza na navedenoj internetskoj stranici i dokaza koje određuje Zakon, vrijede dokazi iz Zakona.
Kandidati koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na razgovor i/ili testiranje i/ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta. Kandidat koji ne pristupi razgovoru/provjeri/testiranju smatra se da je povukao prijavu i više se ne smatra kandidatom prijavljenim na natječaj. Kandidati će biti pozivani na razgovor i/ili testiranje i/ili provjeru putem elektroničke adrese koju su naveli u zamolbi.
Izabrani kandidat – zdravstveni radnik dužan je u roku od 5 radnih dana od objave Odluke o izboru pristupiti potpisivanju suglasnosti za pribavljanje posebnog uvjerenja iz čl. 156. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN br. 100/18). Ako kandidat ne pristupi potpisivanju suglasnosti u navedenom roku ili odbije potpisati suglasnost, Klinika pridržava pravo na izmjenu Odluke o izboru ili na poništenje natječaja.
Prijave s dokumentacijom podnose se u pisanom obliku u roku od 15 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Klinika za dječje bolesti Zagreb, Klaićeva 16, 10000 Zagreb, poštom, odnosno neposrednom predajom putem urudžbeno-prijamne pisarnice Klinike radnim danom od 13 do 15 sati (V. kat upravne zgrade Klinike), s naznakom: „Prijava na natječaj za liječnika na specijalizaciji iz ________ (navesti naziv specijalizacije za koju se podnosi prijava)“. Zaprimljena natječajna dokumentacija vraća se prijavljenim kandidatima na njihov pisani zahtjev.
Prijavom na natječaj smatra se da su pristupnici dali svoju privolu za obradu njihovih osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Dostavljena natječajna dokumentaciju koristi se isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Prijavom na natječaj smatra se da su pristupnici dali svoju privolu ako budu izabrani da se njihovi podaci objave na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Poslodavac


Poslodavac: KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB
Kontakt:
  • pismena zamolba: Klaićeva 16, 10000 Zagreb



Info

Kategorija: Radna mjesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 10.07.2019.
Datum izmjene oglasa: 18.07.2019.
Pregleda: 7
Šifra oglasa: 43850

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas