Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kelp tonic

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Gnojiva.

BioGeist d.o.o.

Kontakt - BioGeist d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Kelp tonic  je 100% prirodno organsko gnojivo biljnog izvora, koje se dobiva iz smeđih morskih algi Acophyllos nodosum, koja rastu u hladnim morima zapadne Irske.

Kelp tonic je prirodno folijarno gnojivo za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Koristi se za prihranu svih vrsta povrća, voća, vinove loze, cvijeća, ruža, sobnog i balkonskog bilja, grmova, jagodičastog voća i ostalog bilja.
Ekstrakt se dobiva na prirodan način prešanjem, bez upotrebe kemikalija i visokog zagrijavanja, zbog čega su sačuvane visoke vrijednosti hranjivih tvari. Zbog svih svojih izvanrednih osobina, Kelp Tonic je snažan bioaktivator. Kelp se može koristiti kod uzgoja svog bilja.

Djelovanje

100% organsko mineralno gnojivo efikasno opskrbljuje biljke sa makro i mikro hranjivima, poboljšava se klijanje, odlično aktivira bioprocese, poboljšava otpornost na stresne situacije i vremenske neprilike, 100% biorazgradljiv, veganski. Gnojivo se može koristiti i u ekološkom uzgoju.
Sastav i deklarirana vrijednost hranljivih tvari: kalijev oksid 8%, organska tvar iz smeđih morskih algi 19%. Proizvod se sastoji od aminokiselina, biljnih hormona, vitamina i minerala biljnog porijekla.

Doziranje

10 ml na 10 L vode. 

Priprema za primjenu

U spremnik prskalice prvo uliti malo vode. Bočicu Kelp tonica dobro protresti i uliti potrebnu dozu u spremnik prskalice a zatim doliti preostalu količinu vode. Uvijek je potrebno napraviti sviježu mješavinu koja se odmah planira upotrijebiti. 

Primjena

Mješavinu u spremniku prije upotrebe dobro protresi i odmah upotrebiti. Prskanje je potrebno provesti po površini biljke. 

Skladištenje

Kelp tonic skladištimo dobro zatvoren, u tamnom prostoru, na sobnoj temperaturi iznad 5oC i izvan dosega dijece. Ne smije biti izložen direktnom suncu.

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 25.02.2019.
Datum izmjene oglasa: 20.11.2019.
Pregleda: 168
Šifra oglasa: 42091

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas