Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kekkilä supstrati za povrće, voće i začinsko bilje

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

tel: +385 23 662109
e-mail: andrej@colic.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Kekkilä je brzorastući proizvođač visokokvalitetnijh supstrata za profesionalne  korisnike i za amatere.  Golemi portifelj  Kekkilä proizvoda  donosi rješenja za cijeli peroid uzgoja biljaka, od razmnožavanja sadnica i reznica pa do presađivanja mladih biljaka i rasta biljaka koje su u generativnoj fazi.

 

Kekkilä supstrati napravljeni su od treseta koji je izvrsna je sirovina za podloge jer zadržava vlagu i hranjive elemente, a prirodno niska razina pH i EC treseta lako je prilagodljiva potrebama uzgajivača. Podloge su napravljene od pažljivo izabranog prvoklasnog Sphagnum treseta pronađenog na najvećem vlastitom nalazištu treseta na Baltiku.

Tvrtka Colić Trade ekskluzivni je distributer Kekkilä supstrata, a u našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta supstrata koji su izvrsni za povrće, voće i začinsko bilje. 

Kekkilä professional supstrati za povrće, voće i začinsko bilje globalno se koriste  za uspješnu proizvodnju različitih biljaka u hidroponiji. Ove hidroponske podloge dizajnirane su za umjerenu klimu.

 

KEKKILÄ GB

Kekkilä GB (growing board) drživi su izbor za vaše povrće i voće. Proizvodnja ne zahtjeva energetski zahtjevnu tehnologiju te štedi vodu i hranjive tvari pri uzgoju.

Aktivni supstrati linije Kekkilä GB sprječavaju ispiranje hranjivih tvari u okolinu. Ploče se vrlo lako mogu drenirati što omogućava proizvođačima kontrolirani rast bilja. Znog svoje komprimirane težine, transport njima je olakšan. Nakon proizvodnje ploče se mogu nastaviti dalje koristiti kao poboljšivač tla. Miješanjem  supstrata sa tlom podižemo količinu hranjive tvari u tlu. Supstrati iz linije Kekkilä GB prikladni su za upotrebu u umjerenim klimatskim uvjetima.

 

KEKKILÄ VHM

Kekkilä VHM linija je visoko kvalitetan supstrat pogodan za proizvodnju salate i začinskog bilja u lončanicama.

Ova linija  proizvedena je od bijelog Sphagum treseta i uklonjene su sitne praškaste čestice, stoga je struktura vrlo uniformna i zahtjeva manje filtracije. 

 

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zadarska
Datum objave oglasa: 26.02.2018.
Pregleda: 420
Šifra oglasa: 37574

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas