Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kekkilä supstrati za bobičasto voće

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

tel: +385 23 662109
e-mail: andrej@colic.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Kekkilä je brzorastući proizvođač visokokvalitetnijh supstrata za profesionalne  korisnike i za amatere.  Golemi portifelj  Kekkilä proizvoda  donosi rješenja za cijeli peroid uzgoja biljaka, od razmnožavanja sadnica i reznica pa do presađivanja mladih biljaka i rasta biljaka koje su u generativnoj fazi.

 

Kekkilä supstrati napravljeni su od treseta koji je izvrsna je sirovina za podloge jer zadržava vlagu i hranjive elemente, a prirodno niska razina pH i EC treseta lako je prilagodljiva potrebama uzgajivača. Podloge su napravljene od pažljivo izabranog prvoklasnog Sphagnum treseta pronađenog na najvećem vlastitom nalazištu treseta na Baltiku.

Tvrtka Colić Trade ekskluzivni je distributer Kekkilä supstrata, a u našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta supstrata koji su izvrsni za uzgoj bobičastog voća.

 

Zbog velike potražnje bobičastog voća u posljednjih nekoliko godina, proizvođači su dobili novi izazov kako podmiriti svjetske zahtjeve.  Zahtjevi tržišta doveli su do velikih promjena u uzgoju bobičastog voća, pa se proizvoditi počelo i na supstratima, a ne samo na tlu. 

Proizvodnja bobičastog voća na supstratima za razliku od proizvodnje u tlu daje puno bolje rezultate, ali je potrebna puno bolja kontrola navodnjavanja. Iako uzgoj  u supstratima zahtjeva određeno početno ulaganje u navodnjavanje te ostalu opremu (poput posuda i tunela), kontrola nad usjevom je daleko veća pa je samim time biljka zdravija i daje veće prinose. 

Kao odgovor na tržišnu potražnju i suradnju s uzgajivačima diljem svijeta, Kekkilä je pokrenula novu liniju proizvoda  za borovnice unutar nove linije Kekkilä FBM (fruit and berry mix).

Linija Kekkilä FBM daje rješenja za sve faze i načine uzgoja borovnica. Supstrati zadovoljavaju sve potrebe biljaka od faze sjemena ili rezica pa sve do presađivanja biljaka koje su  proizvedene u posudama. Supstrati iz linije FMB izrađeni su od visoko kvalitetnih sirovina koje osiguravaju savršena fizikalno kemijska  svojstva za borovnice s niskim pH (4,5-5,0), a zadovoljavaju i u pogledu poroznosti supstrata i dobre odvodnje.

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Zadarska
Datum objave oglasa: 26.02.2018.
Pregleda: 370
Šifra oglasa: 37575

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas