Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

"KAS-81" biljna mješavina - ČAROBNI ČAJ protiv bolesti pčela

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Stočna hrana.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontakt - Zdravko Jurković

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 19,91 € ∼ 39,58 KM

Opis

Pozitivna iskustva o djelovanju KAS-a i rezultati do kojih su došli suradnici na Veterinarsko-istraživačkom institutu u Moskvi (A.J.Aleksandrov i J.I. Sutov) na svom pčelinjaku primijenio je i rezultate objavio u "Slovenačkom čebelaru" br. 9/1988 god. Dr Jože Riha. O iskustvima u korištenju KAS-a možete pročitati i na stranicama Udruženja pčelara Višegrad kao i u Pčelar-u 10/1995 Jove Kantara. KAS-81 kao dodatak sirupu i pogačama djeluje preko hemofilije na varou sve dok u košnici ima hrane u kojoj je prisutan te se odlično pokazao i u borbi protiv nozemoze. Pored svega navedenog pčele koje su dobivale KAS mnogo su vitalnije, vrjednije i krupnije. Kod sakupljanja peludi korpice ispod hvatača se brzo pune, pa društava sklona unosu, unose i do 250 gr. dnevno. 

Način pripreme "KAS-81" : U lonac veći od 10 l staviti gotovu mješavinu (1kg biljaka), preliti sa 10 l vode, dobro natopiti, poklopiti, pustiti da provri i onda kuhati na tihoj vatri 2,5-3 sata. Uvarak ostaviti u istoj posudi da se ohladi. Uvarak se procijedi i tako se dobije oko 6 l čaja što je dovoljno za 180 do 200 l sirupa. 

Način upotrebe i korisni savjeti za korištenje čaja "KAS-81": Gotovi uvarak (čaj) poželjno je sipati u staklene flaše, čuvati na hladnom mjestu ne duže od 10 dana (u hladnjaku može i duže). Čaj se dodaje 30-50 ml na litru sirupa. Sirup davati kasno navečer jer svojim omamljujućim mirisom za pčele može doći do grabeža. Kuhanjem uvarka čiji miris privlači pčele treba osigurati prostor. Na bačeni trop od uvarka iako je gorak pčele dolaze masovno. 

CIJENA: 150kn/kg 

INFORMACIJE I NARUDŽBE : Zdravko 098 726 135 

U PONUDI i : MED od Galganta, tekući Gavez, gotove sadnice Matičnjaka i 50-ak vrsta ljekovitog i medonosnog bilja

Info

Kategorija: Stočna hrana
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 19,91 € (∼ 39,58 KM)
Država: Hrvatska
Županija: Vukovarsko-srijemska
Datum objave oglasa: 17.02.2019.
Datum izmjene oglasa: 17.02.2019.
Pregleda: 4701
Šifra oglasa: 41991

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas