Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Izolacija dvokomponentnom PU pjenom

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Usluge i ostalo.

Cijena: na upit

Opis

Izolacija dvokomponentnom poliuretanskom pjenom je brza, moderna i štedljiva vrsta izolacije, koja je rješenje istodobno za vaše hidro i termo izolacijske probleme. Sa uporabom našeg izolacijskog postupka možete uštedjeti 30- 50% troškova hlađenja i grijanja vašeg objekta. Naša tehnologija je primjenljiva za izolaciju novih i postojećih objekata. Za navedenu izolaciju u većini slučajeva nije potrebno uklanjati postojeću tradicionalnu izolaciju, tako istodobno ne dobivamo značajne količine opasnog otpada te radimo uštede troškove uništavanja i odvoza starog materijala.

Izolacija poliuretanskom raspršenom pjenom savršena je za očuvanje kvaliteta skladištenih poljoprivrednih proizvoda zbog savršene termoizolacijske sposobnosti i zbog sposobnosti difuzije vodene pare. Već u maloj sloju uklanja kondenzaciju na unutrašnjoj površini krovišta.

U slučaju farmi goveda vrlo je važna zaštita protiv toplinskog udara, koji umanje prinos mlijeka i pogoršava osnovno stanje zdravlja životinja. Za optimalnu temperaturu goveđih staja potrebna je unutarnja izolacija krovišta.

Izolacija s raspršenom PU pjenom savršeno je rješenje i za problem kondenzacije svinjskih farmi uz istodobnu štednju troškova energije objekta.

Pored štednje troškova s navedenom izolacijom za peradarske farme poboljšavaju se životni uvjeti peradi koji donose veći prinos.

Naše poduzeće Purtech, prisutno je na hrvatskom, mađarskom i austrijskom tržištu te se ponosimo jedinstvenom djelatnošću u segmentu izolacija. Kvalitetu našega rada možemo zahvaliti proširenom tehnološkom pozadinom naše tvrtke, te međunarodno certificiranim visokokvalitetnim materijalima, našim stručnim timom, prilagodljivošću tržišta te 10 godišnjom garancijom koju dajemo za naš rad.

Instagram (primjeri radova): https://www.instagram.com/purtech_hr/
Web: http://www.purtech.hr

Usluga dostupna u svim županijama

Info

Kategorija: Usluge i ostalo
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Osječko-baranjska
Datum objave oglasa: 18.02.2017.
Pregleda: 10784
Šifra oglasa: 31588

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas