Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Izdajem ili prodajem magacinski prostor

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Poljoprivredna zemljišta.

Kontakt - dragan sormaz

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

P O N U D A

Za Prodaju ili u zakup , magacinski prostor u Banatskom Despotovcu povrsine od 400 m2 .U pitanju je magacin sa podom od armiranog betona ,zidovima visine 1,6 m takode od betona a ostatak do visine 5,40 m je od cigle.Prostor je sa dve strane zatvoren klizecim metalnim vratima. Krovna konstrukcija je od metalnih cevi prekrivena plastificiranim aluminijumskim plocama na dve vode.

Magacin je na placu povrsine 48a 50m2 odnosno u stvarnosti na terenu 50m sirine I 135m duzine a koji ima izlaz na dve ulice gde su uradjeni prilazni putevi kombinovano armirano betonski, sa kamenim tampon - putem (Mogucnost izgradnje novih objekata).Ova velicina gradjevinskog zemljista se u najvecem broju slucajeva mora predhodno raskrciti od postojecih starih objekata sto predstavlja znatan trosak I novca I vremena.

Uz magacin je montirana mini silosna celija kapaciteta 65 t koja sluzi za pretovar suve robe iz mobilne susare.U sklopu magacina idu I puzni transporteri za utovar merkantilne robe I mobilna susara na cvrsto gorivo, kapaciteta 40 t / 24 h.Postoji mogucnost prikljucka na gasnu mrezu.

Uz ovo postoji I kolska vaga kapaciteta merenja do 60 t duzine 18m koja je bazdarena do jula 2016 god. Uz nju je ozidana kucica za merenje I kanalizaciona mreza . Svi objekti su izgradeni novi 2009 god I upisani u list nepokretnosti bez tereta 1\1, u K.O Banatski Despotovac.Da bi se doslo do ove faze potrebno je najmanje od 3 do 5 godina sredjivanja papirologije ( brisanje starog stanja , novi projekat , geodetska snimanja, potrebne dozvole, saglasnosti komsija...) sto predstavlja znatan trosak vremena I novca I gubitak zarade za taj vremenski period.

Do sada je ceo ovaj prostor bio u zakupu firme koja se bavila otkupom poljoprivrednih proizvoda tacnije merkantilne psenice,kukuruza, suncokreta .Kolicina otkupljene robe na godisnjem nivou je bila oko 4500 tona .

Ako bi se nastavila ova delatnost verovatno bi vecina ove robe ostala I u novoj firmi.

Banatski Despotovac raspolaze sa oko 800ha drzavne zemlje I 1200ha privatnog vlasnistva

A u blizini je I atar mesta Sutjeska I Botos Lazarevo ciji su zemljoradnici takode bili kooperanti predhodne firme . U ovim mestima ima po jedan otkupljivac.,Kroz ova mesta prolazi put za Rumuniju a Beograd je udaljen 75 km, Zrenjanin 22 km a Novi Sad 67 km.

Na nekretnini je uradjena procena rizika za radna mesta kao I za elektro instalacije. Kao takva je verifikovana I ispravna za rad u otkupu sto je I potvrdila inspekcija u kontroli.

Novi vlasnik nakon kupovine moze odmah da krene sa radom.

Cena zakupa na godisnjem nivou za gore pomenutu nekretninu bila bi 4000 evra.

KONTAKT TELEFON

0638701167

Info

Kategorija: Poljoprivredna zemljišta
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Srednjobanatski okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 27.02.2017.
Pregleda: 1378
Šifra oglasa: 31830

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas