Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Guttler Front setvospremači

Güttler Kft. (SRB)

Kontakt - Güttler Kft. (SRB)

tel: +381691842533
e-mail: petes.csilla@guttler.rs

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

  • Izvanredna priprema posteljice semena neposredno pre setve
  • više radnih operacija u jednom prohodu
  • manje gaženje zemljišta
  • aktivna radna mašina umesto pasivnih tegova

Prvenstveno "Güttler" - ovanje rezultira dole finu, gore nešto grublju mrvičastu strukturu. Ovo je izvanredno stanje za bolji smeštaj semena, koje rezultira biljke pune životne snage. Upotrebom "Güttler Front" setvospremača u jednom prohodu, neposredno pre setve se ostvaruje formiranje strukture zemljišta i pripremu posteljice semena. Na ovaj način štedite vreme i energiju. 

Plići tragovi točkova, izvrsno zatvaranje tla
Ako umesto prednjih tegova koristimo "Güttler Front" setvospremač, što je već uobičajeno, dobijamo izvrstan kvalitet zemljišta za posteljicu semena. Zahvaljujući ovoj ravnijoj, duboko zijenom zemljištu stvara se plići trag točkova. Stoga dubinu priključne radne mašine ne treba forsirati, tako je izbegnuto nepotrebno trošenje energije, zatim se poboljšava osećaj konfora traktoriste.

Guttler Garopact Avant: Frontalna priprema posteljice semena je kontrolisan trošak

Güttler Garopact Avant je idealno rešenje za korisno korišćenje frontalnog opterećenja. Prizmatični kolutovi od 45 cm prečnika rezultiraju bolje razbijanje grudava, dok sa kolutovima od 56 cm prečnika postižemo veće brzine i upotrebljavamo ih na mekšim, rastresitijim zemljištima. Zahvaljujući prizmatičnom valjku i opružnim motičicama smeštenih u tri reda, poseduje izvrsnu osobinu u razbijanju grudava. Shodno tome radna i priključne mašine se kreću po ravnomernijoj površini zemljišta. Sve ovo postižemo bez ulaganja viška konjskih snaga i pasivnog tega. 

Transportna širina ispod 3m
Do 3m radne širine mašine Front poseduju kruti ram, iznad toga su hidraulično sklopljivi, stoga svi Front setvospremači se mogu transportovati i na uzanim putevima.

Guttler duplex: savršen izbor za svako zemljište

Güttler-ovi Duplex Front setvospremači imaju veliku moć razbijanja grudvi zahvaljujući duplex rasporedu i opružnim motičicama. Tako, ovim mašinama i na grubim, grudvastim zemljištima može se postići odlično razbijanje grudvi. Dalja prednost je i u tome što se mogu koristiti i na kamenitim zemljištima. Duplex vrši dobru obradu i na teškim glinovitim zemljištima. Zahvaljujući sparenim Güttler-ovim valjcima, dvorednim rasporedom samočišćećih prizmatičnim kolutovima i opcionalnim zadnjim čistačima blata, teže se zalepe od bilo kojih drugih valjaka. 

Široki spektar korišćenja
Najveći broj Güttler Front setvospremača takođe je pogodan i kao vučeni (zadnje kačenje) način korišćenja, tako pored prednosti frontalne upotrebe, pogodan je i za tradicionalno "Güttlerovanje". Stoga Güttler Front setvospremač postaje radna mašina koja se koristi preko cele godine, smanjujući tako vaše troškove.

Povoljna površina za traktore i za priključne radne mašine

Upotrebom radnih mašina smeštenih na frontalnu hidrauliku, opterećenost pogonskih mašina biće u ravnoteži između prednjih i zadnjih osovina. Kod obrade oranja točkovi traktora se kreću na već ravnijoj, zbijenijoj površini. Stime je manje dejstvo nepovoljnih sila na pogonsku mašinu, odnosno obavljanje posla biće konfornije i za vozača traktora. Upotreba front setvospremača je pogodniji i za radne elemente, pošto ovi radni organi ne treba da rade po grudvastom neravnom oranju već po jednom obrađenom zemljištu sa boljom strukturom. 

 

Info

Kategorija: Obrada tla
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Županija: Severnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 23.02.2018.
Pregleda: 636
Šifra oglasa: 37548

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas