Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Feromonska zamka Temo-O-Cid Trap Plus za maslinovu muhu (Bactrocera oleae)

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Ostala sredstva za zaštitu bilja.

Cijena: 22,56 € ∼ 43,22 KM

Opis

Feromonske zamke namijenjene su hvatanju i praćenju prisutnosti štetnika u nasadu. Na osnovi broja uhvaćenih insekata procjenjuje se potreba za eventualnim suzbijanjem (prag štetnosti) i određuje optimalno vrijeme primjene. Ukoliko se Temo-O-Cid Trap Plus koristi u svrhu praćenja pojave štetnika potrebno je postaviti 2-3 zamke/ha.

Način djelovanja

Žuta ljepljiva ploča obložena je ljepilom samo s jedne strane i namijenjena je hvatanju samo ciljanih štetnih insekata, dok korisni insekti kao oprašivači i korisni predatori ostaju pošteđeni. Sloj ljepila nanešen na polipropilensku ploču otporan je na različite vremenske uvjete (vlaga, visoke temperature). Zamke kombiniraju atraktivnu snagu žute boje s onom feromona za biološku kontrolu štetnika.

Posebna tehnologija pripreme feromona omogućuje njegovo dugotrajno i postepeno oslobađanje, čime je osigurana njegovu učinkovitost do 3 mjeseca. Feromoni ne gube svoja svojstva ni u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (visoke temperature i velika vlažnost zraka).

Pakiranje

Unutar pakiranja nalaze se 3 ljepljive ploče za hvatanje štetnika + 3 doze feromona specifičnog za ciljanog štetnika, koje su posebno upakirane u hermetički zatvorene vrećice, kako bi zadržali sva svoja svojstva do trenutka upotrebe i otvaranja vrećice.

Info

Kategorija: Ostala sredstva za zaštitu bilja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 22,56 € (∼ 43,22 KM)
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 08.04.2020.
Datum izmjene oglasa: 07.11.2023.
Pregleda: 1102
Šifra oglasa: 46621

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas