Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Eurofertil TOP 34

Timac Agro d.o.o.

Kontakt - Timac Agro d.o.o.

e-mail: marija@agroklub.com

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Eurofertil TOP 34 NPK je složeno mineralno gnojivo s naglašenim sadržajem fosfora i uravnoteženim sadržajem kalija i ostalih elemenata. Od specifičnosti sadrži TOP-PHOS i Physio+ kompleks.

TOP-PHOS je nova i jedinstvena vrsta složenog superfosfata (CSP), monokalcijevog fosfata, zaštićenog bez obzira na tip i pH tla. Takav oblik fosfora je dostupan biljci tokom cijelog vegetacijskog perioda.

Physio + organski biostimulativni kompleks stimulira rast korijenovog sustava i utječe na pojačano usvajanje drugih hraniva. 

Eurofertil TOP 34, zahvaljujući tim posebnim dodacima, omogućuje biljkama brz početni porast, dobro ukorjenjivanje i dug period korištenja hranjiva iz tla. Neke kulture poput pšenice imaju potrebu za fosforom od faza nicanja sve do kraja vegetacijskog perioda.

Sastav: N – 5%, P2O5 – 19%, K2O – 10%, SO3 – 19%, B – 0,1%, Zn – 0,1%

Količina primjene: ovisno o rezultatima analize tla i potreba uzgajanih kultura, u ratarskim usjevima preporučuje se 200 – 400 kg/ha ili 150 – 200 kg/ha u redove sa sjetvom. U povrtlarstvu,  voćarstvu i vinogradarstvu 400 – 800 kg/ha.

Vrijeme i način primjene: u ratarstvu se koristi po cijeloj površini pred zaoravanje ili kod predsjetvene pripreme tla, u povrtlarstvu u predsjetvenoj pripremi tla ili prije sadnje. U voćarstvu i vinogradarstvu primjenjuje se od jeseni do početka kretanja vegetacije, depozitorom u zonu korijena ili površinski uz unošenje u tlo.

Pakiranje: 50 i 600 kg.

Info

Kategorija: Gnojiva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 15.05.2020.
Datum izmjene oglasa: 09.02.2023.
Pregleda: 121683
Šifra oglasa: 46905

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas