EKO PROIZVOD ŠIROKOG SPEKTRA NAMJENE

Kontakt - Versus Solutions d.o.o.

tel: 015514236
e-mail: aquagen@versus-solutions.hr

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: na upit

Opis

AQUAGEN TEHNOLOGIJA koristi prirodna svojstva vode u kombinaciji s fizikalno-kemijskim zakonima i mikromembranskom tehnologijom. Omogućuje proizvodnju visokoaktivnih otopina za pranje i dezinfekciju, potpuno biorazgradivih i ekološki sigurnih za uporabu, bez dodataka štetnih kemijskih spojeva. Svi su proizvodi u ponudi u koncentriranom obliku te se razrjeđuju vodom u preporučenim omjerima. Upravo zbog toga proizvodi su konkurentni svojom cijenom, dok učinak ostaje isti.

Genox agro

Pripravak čuva zdravlje i potiče rast biljaka. Koristi se kod tretiranja alata, pribora, opreme i ambalaže, u proizvodnji presadnica povrća i voća, sjemena. Koristi se kod tretiranja tla prije sjetve te nakon berbe, za tretiranje voća i povrća te se koristi u vinogradarstvu, voćarstvu, maslinarstvu, pčelarstvu te kod prerade grožđa i kod podrumarske djelatnosti. Jako je koristan kod uzgoja biljaka u staklenicima i plastenicima. Također je vrlo koristan proizvod u stočarstvu te mesoprerađivačkoj, ribljoj i mljekarskoj industriji.

Genoll agro

Prirodni je deterdžent, potpuno neotrovan i 100% biorazgradiv. Vrlo je jaki odmaščivać što sam postupak odmašćivanja i pranja čini uspješnijim jer se uklanjanjem masnoća i prljavštine uklanja i biofilm te bakterijske naslage koje su veliki problem. Genoll Agro nije korozivan, ne nagriza površine, ujedno je i flokulant, tj. odiže masnoće s površine, a pri tome ne rastapa i ne rastvara materijale. Sadrži čiste tvari koje ne zagađuju okoliš, nisu štetne za biljni i životinjski svijet niti za čovjeka. Proizvod dolazi u dvije varijante – s pjenom i bez pjene, ovisno o želji i potrebi kupca. Također se koristiti ako su biljke infestirane lisnom uši, štitastom uši ili bijelom mušicom u kupusnjačama.

Kamenko agro

U potpunosti prirodan proizvod za uklanjanje kamenca na svim poljima poljoprivredne proizvodnje. 100% je biorazgradiv i bez agresivnih kemikalija. Prikladan je za učestalu uporabu. Primjenjuje se za uklanjanje kamenca na svim površinama, radnim strojevima, alatima, opremi i priboru. Za uklanjanje naslaga kamenca iz prskalica potrebno je Kamenko Agro propustiti kroz sve dijelove stroja i prskalice kao 10%-tnu otopinu. Dolazi u dvije varijante: klasični KAMENKO AGRO i FORTE – koji je namijenjen za tvrdokorniji kamenac.

Info

Kategorija: Fungicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 23.05.2019.
Datum izmjene oglasa: 09.09.2021.
Pregleda: 402
Šifra oglasa: 43274

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas