Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Camix 560 SE

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Herbicidi.

Syngenta Agro d.o.o

Kontakt - Syngenta Agro d.o.o

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

HERBICID

  • Pakovanje: 12 x 1 l
  • Aktivna materija: 500 g/l S-metolahlor + 60 g/l Mezotrion
  • Način delovanja:  Suspo-emulzija (SE)

Za najranije suzbijanje korova Syngenta preporučuje novi herbicid Camix 560 SE koji ima izuzetno delovanje kako na širokolisne tako i na uskolisne jednogodišnje korove. Osim izuzetne efikasnosti Camix 560 SE obezbeđuje dodatnu sigurnost i fleksibilnost, jer se može primenjivati do 3 lista razvoja kukuruza, obzirom da su obe aktivne materije ovog preparata izuzetno selektivne za kukuruz. Dvostruka snaga Camix 560 SE se ogleda u izuzetno dugom produženom delovanju preko zemljišta na korove koji niču i koji su u nicanju, kao i brzim i snažnim delovanjem preko lista na već iznikle korove čime obezbeđuje ČISTU NJIVU OD SAMOG STARTA ZA SIGURAN PROFIT!

Primena
Camix 560 SE je selektivni zemljišni i folijarni herbicid koji se primenjuje za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih i travnih korova u usevu kukuruza.
Može se primeniti nakon setve, a pre nicanja kukuruza u količini 2-2,8 l/ha ili nakon nicanja kukuruza, do faze kada biljke imaju 2-3 lista u količini 2 -2,5 l/ha. Najbolje delovanje na korove je tokom njihovog nicanja ili kada su travni korovi do 2 lista a širokolisni do 4 lista.
Neki od jednogodišnjih širokolisnih korova koje odlično suzbija:
Teofrastova lipica, Divlja rotkva, Štir, Kostriš, Vidovčica, Tarčužak, Dimnjača, Pepeljuga, Obična konica, Mišjakinja, Kamilica, Veliki lisac, uzlati dvornik, Dvornik obični, Pomoćnica, Čestoslavica. Neki od jednogodišnjih širokolisnih korova koje dobro suzbija: Ptičiji dvornik, Poponac njivski, Tušt, Čičak. Neki od jednogodišnjih uskolisnih korova koje dobro suzbija: Muhar veliki – korovsko proso, Sirak iz semena, Muharike - Setarie, Svračica, Proso, Rana livadarka.

Preporuke

  • Camix 560 SE se može koristiti u merkantilnom i silažnom kukuruzu.
  • Potrebno je proveriti osetljivost kukuruza šećerca i kokičara pre primene.
  • Prilikom primene paziti da ne dođe do preklapanja zahvata prskalice, i usled toga deponovanja veće količine mezotriona od preporučene.

Info

Kategorija: Herbicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 04.07.2018.
Datum izmjene oglasa: 25.04.2023.
Pregleda: 558
Šifra oglasa: 39595

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas