Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska zajednica županija
  • 08.10.2015. 20:10

Župan Goran Pauk novi predsjednik HZŽ-a

Novoizabrani predsjednik Pauk i potpredsjednik Flego zahvalili su svima na pruženoj potpori, a posebno dosadašnjem predsjedniku Tolušiću, podsjetivši na njegov intenzivni rad zahvaljujući kojem je zajednica županija pronašla svoje mjesto u javnom prostoru.

Foto: Hrvatska zajednica županija
  • 145
  • 9
  • 0

Na čelu Hrvatske zajednice županija sljedeće dvije godine bit će šibensko-kninski župan Goran Pauk, dok će dužnost potpredsjenika obavljati istarski župan Valter Flego. Odlučeno je tako na izbornoj skupštini održanoj u Zagrebu.

Na početku sjednice dosadašnji predsjednik Hrvatske zajednice županija, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, predstavio je rad zajednice u proteklih pola godine. Izvršni odbor, koji čine svi župani, sastao se u tom razdoblju četiri puta i to u Skradinu, Zagrebu, Karlovcu i Krapini. Na taj je način poslana poruka kako je nužno decentralizirati sve što je važno za lokalnu zajednicu.

Hrvatska zajednica županija za razvoj agrara

Novoizabrani predsjednik Pauk i potpredsjednik Flego zahvalili su svima na pruženoj potpori, a posebno dosadašnjem predsjedniku, podsjetivši na njegov intenzivni rad, zahvaljujući kojem je zajednica županija pronašla svoje mjesto u javnom prostoru.

Hrvatska zajednica županija često se bavi i poljoprivrednom tematikom, upoznajući mjerodavne institucije s problemima koje prate ovu važnu djelatnost u svim krajevima zemlje.

Foto: Hrvatska zajednica županija


Tagovi

Hrvatska zajednica županija Goran Pauk Valter Flego Šibensko-kninski župan Istarski župan Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić Skradin Karlovac Krapina Zagreb Poljoprivredna tematika


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]