Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 18.06.2019. 09:00

Zglobni utovarivači Manitou MLA serije pogodni za najteže uvjete rada!

Zglobni utovarivači Manitou pružaju korisnicima visoku razinu komfora uz izvrsne radne performanse. Ovisno o modelu, maksimalna brzina vožnje je 30 kilometara na sat, a hidrostatski prijenos omogućava ugodnu vožnju i preciznu manipulaciju teretom.

Foto: Euromarkt
  • 584
  • 75
  • 0

Zglobni utovarivači Manitou pružaju korisnicima visoku razinu komfora uz izvrsne radne performanse. Moguće je birati između otvorene i zatvorene kabine s prednjim, stražnjim i krovnim staklom te vratima. Zatvorena kabina je grijana, a može biti i klimatizirana. Moderno dizajnirana kabina omogućava pogled od 360 stupnjeva, a ulazak u nju je jednostavan i siguran zbog vrata sa širokim kutem otvaranja te protukliznim stepenicama. Zglobni utovarivači Manitou nude visinu podizanja tereta od 2.5 do 5.2 metra nosivost od 1.000 do 3.300 kilograma te motore od 24 do 143 konjske snage.

Idealni za rad u užim prostorima

Zglobni utovarivači Manitou MLA serije sposobni su za rad u najtežim uvjetima zbog pogona na sve kotače te blokadi diferencijala ("šperi") na prednjoj i stražnjoj osovini, visokom odstojanju od tla i širokim izborom guma. Širina zglobnih utovarivača Manitou MLA serije počinje već od 86 centimetara što ih čini idealnim za rad u užim prostorima, a širok izbor radnih priključaka čini ovu vrstu stroja idealnu za rad u raznim industrijama kao što su poljoprivreda, građevina, drvna industrija, reciklažna industrija… 

Ugodna vožnja i precizna manipulacija teretom

Ovisno o modelu, maksimalna brzina vožnje je 30 kilometara na sat, a hidrostatski prijenos omogućava ugodnu vožnju i preciznu manipulaciju teretom. Karakteristika inching funkcije je da papučicu kočnice koristi i kao kvačilo tako da se stroj pritiskom na nju usporava, ali isto tako dolazi do odvajanja mjenjača odnosno pritiskom na papučicu gasa sva snaga se prenosi na hidrauličnu pumpu. 

Manitou zglobni utovarivač serije MLA robusno je dizajniran, a opcijski je dostupan je s reverzibilnim hladnjakom motora koji ispuhuje nečistoće iz spremnika motora i inteligentnom te regenerativnom hidraulikom. Radni priključci se mogu promijeniti vrlo brzo, a konstruirani su tako da je njihovo održavanje vrlo jednostavno i brzo. MLA Manitou zglobni utovarivači koriste kvalitetne i pouzdane Yanmar dizelske motore koji razvijaju od 24 do 74 konjske snage, ovisno o modelu.

Mogućnost podizanja tereta na visine od 3,8 i 5,2 metra

U MLA Manitou obitelj, osim zglobnih utovarivača, uvrštavaju i zglobne teleskopske utovarivače koje predstavljaju dva modela: MLA-T 516-75 H i 533-145 V+. Zglobni teleskopski utovarivači pogonjeni su snažnim Deutz motorima koji razvijaju 74, odnosno 143 konjske snage uz maksimalnu nosivost od 1.600 i 3.300 kilograma te visinu dizanja tereta do 5,20 metara. Prednost zglobnih teleskopskih utovarivača u odnosu na standardne zglobne utovarivače je mogućnost podizanja tereta na visine od 3,8 i 5,2 metra čime se proširuju njihove mogućnosti te omogućuju dodatne radne aktivnosti kao što su utovar žitarica u kamione ili slaganje bala sijena.

Obratite se ovlaštenom zastupniku

Euromarkt d.o.o. je ovlašteni zastupnik za zglobne utovarivače Manitou u Hrvatskoj, a s razvijenom servisnom mrežom sa sjedištima u Zagrebu, Vinkovcima i Šibeniku te servisnim timom koji čini čak 20 iskusnih servisera, osim kvalitetnih strojeva pruža i uslugu pouzdanog i kvalitetnog servisa.

Za više informacija obratite se tvrtki Euromarkt na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Zglobni utovarivači Euromarkt Manitou MLA serija Podizanje tereta


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]