Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 06.04.2017. 12:00

Zastupnici za najbolje utovarivače Manitou

Tvrtka Euromarkt je jedini ovlašteni zastupnik Manitou teleskopskih utovarivača i terenskih viličara u Hrvatskoj! Imaju 16 servisera koji pokrivaju cijelu Hrvatsku, a koji idu na posebne obuke u Francusku.

  • 2.888
  • 245
  • 0

Kroz svoju prodaju, najam i servis svih vrsta viličara i samohodnih viskopodiznih platformi za rad na visinama tvrtka Euromarkt d.o.o. uspješno posluje od 1993. godine i trenutno ukupno broji 33 zaposlenih. Sjedište tvrtke je u Zagrebu na Slavonskoj Aveniji.

Tijekom dugogodišnjeg iskustva u zastupanju stranih proizvođača viličara i samohodnih visokopodiznih platformi, stekli su povjerenje svojih klijenata i prepoznato mjesto među liderima.

Euromarkt je jedini ovlašteni zastupnik Manitou teleskopskih utovarivača i terenskih viličara u Hrvatskoj. Prije dvije godine postali su ovlašteni zastupnici, a suradnja s proizvođačem Manitou traje već pet godina. Tvrtka ima 16 servisera s kojima pokrivaju cijelu Hrvatsku, a jedan serviser je stacioniran u Vinkovcima. Njihovi serviseri pohađaju posebne obuke za servis teleskopskih utovarivača u tvornici u Francuskoj, gdje uče kako se koristiti Manitou dijagnostikama te kako se otklanjaju eventualni kvarovi na strojevima.

Manitou - najkvalitetniji svjetski proizvođač teleskopskih utovarivača

"Budući da Manitou ima najbolje teleskopske utovarivače, želimo da ima i takvu servisnu podršku", ističe Ilija Jagodin iz Euromarkta.

Najfrekventnije dijelove imaju uvijek na skladištu u Zagrebu, a oni dijelovi koji nisu trenutno dostupni na skladištu, za manje od 18 sati dostavljeni su u Zagreb izravno iz tvornice u Francuskoj.

Kvalitetna i obučena servisna podrška

Manitou se specijalizirao za proizvodnju teleskopskih, roto-teleskopskih i terenskih čeonih viličara te samohodnih platformi te je u tim segmentima najkvalitetniji svjetski proizvođač. Inovativnost, pouzdanost i izdržljivost francuskog proizvođača teleskopskih i terenskih viličara Manitou čini ga liderom na svjetskom tržištu s više od 30% udjela u prodaji novih strojeva.

Manitou s korpom za silažu

Stroj prema zahtjevima kupca

Iz ponude se posebno ističe teleskopski utovarivač Manitou MLT 840-145 PS opremljen "Elite" paketom opreme koji, između ostalog, sadržava zračno sjedalo za vozača sa grijanjem, inteligentnu hidrauliku, LED radna svjetla, amortizer krana, vanjski desni retrovizor s funkcijom električnog podešavanja i odmrzavanja.

Navedeni model možete pogledati i isprobati na njihovom skladištu u Zagrebu.

Karakterizira ga maksimalna visina dizanja od 7,55 metara i nosivost od četiri tone. Pogonjen je John Deere motorom snage 141 KS, a moguće ga je naručiti i s hvataljkama za bale ili korpom za lake (rasute) materijale, korpom za silažu i drugo.

Predstavljena nova serija NewAg

Krajem prošle godine predstavljena je nova serija Manitou teleskopskih utovarivača NewAg. Predstavljeno je ukupno devet modela koje karakterizira širok izbor vrsta prijenosa (Powershuttle, Powershift, M-Vario, M-Vario Plus), potpuno nova kabina s inteligentnim rješenjem stepenice za ulaz i izlaz iz kabine, odlična vidljivost zbog novog dizajna stakla, poboljšana zvučna izolacija te brojna poboljšanja u ergonomiji. Svi modeli će biti upogonjeni Deutz motorom 3,6 litara te snage od 101-130 KS.

Inovativnost, pouzdanost i izdržljivost francuskog proizvođača teleskopskih i terenskih viličara Manitou čini ga liderom na svjetskom tržištu s više od 30% udjela u prodaji novih strojeva.

Osim toga, tvrtka Euromarkt u ponudi ima i strojeve marke Hyster, Battioni e Pagani (bočni viličari) i Snorkel za sve vrste samohodnih platformi za rad na visini, platforme, gume, industrijske čistače, baterije i punjače.

Manitou teleskopski utovarivač

U videu pogledajte više o novoj generaciji Manitou teleskopskih utovarivača!

Za više informacija obratite se tvrtki Euromarkt na ilija@euromarkt.hr ili na 099/2285-311.


Tagovi

Euromarkt Manitou Teleskopski utovarivač Viličar Hyster Ilija Jagodin Zastupnik Servis


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.