Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ljubav je u Gudovcu
  • 02.04.2017. 14:44

Zaprosio djevojku na Massey Fergusonu

Ilijana Lukić i Ivan Kristijan Lisičak sa sajma u Gudovcu odlaze zaručeni

  • 57.450
  • 5.585
  • 0

Da ljubav nema granica potvrdio je danas mladi par na sajmu u Gudovcu. Naime, na izložbenom prostoru tvrke Austro Diesel uz jednog od izloženih Massey Ferguson traktora Ivan Kristijan Lisičak je zaprosio svoju djevojku Ilijanu Lukić.

Ona voli crveno, a ja Massey Ferguson traktore

Zašto baš na ovom traktoru, otkrio nam je ovaj 26-godišnji mladić iz Svete Helene: "Moja djevojka obožava crvenu boju, a ja sam veliki ljubitelj Massey Fergusona pa sam došao na ideju da ju zaprosim baš na sajmu. Imamo 2 Masseya doma, tako da sam spojio dvije ljubavi u jednu."

Njegova odabranica, nije mogla sakriti oduševljenje, a javnoj prosidbi svjedočili su njihovi prijatelji i posjetitelji sajma koji su se zatekli na štandu Austro Diesela. Sudbonosno DA, uz suze, zagrljaje i poljupce Ilijana iz Lupoglave je izrekla u svojoj 22. godini.

Ovim činom sajam u Gudovcu dobio je ljubavnu notu, a Massey Ferguson zasigurno nesvakidašnju promociju.

Sretno mladenci!


Fotoprilog


Tagovi

Ivan Kristijan Lisičak Ilijana Lukić Prosidba Massey Ferguson Austro Diesel


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]