Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Weidemann
  • 07.02.2019. 15:30

Vodeći proizvođač utovarivača Weidemann imenovao novog direktora I&R

​​​​​​​Weidemann GmbH već više od 55 godina proizvodi kompaktne Hoftracs®, utovarivače i teleskopske utovarivače za poljoprivrednu industriju i danas je vodeći proizvođač tih strojeva za farmere, općine, vrtne centre i rasadnike u Srednjoj Europi.

Foto: Weidemann
  • 105
  • 4
  • 0

Weidemann GmbH već više od 55 godina proizvodi kompaktne Hoftracs®, utovarivače i teleskopske utovarivače za poljoprivrednu industriju i danas je vodeći proizvođač tih strojeva za farmere, općine, vrtne centre i rasadnike u Srednjoj Europi. Od početka proizvodnje, više od 114.000 utovarivača proizvedeno je u matičnim tvornicama u Diemelseeu i Korbachu. U tom procesu, uska suradnja između razvojnih inženjera i krajnjih korisnika uvijek je dovela do inovativnih koncepata i konačno do dobro promišljenog asortimana proizvoda s visokom razinom prikladnosti i sofisticirane tehnologije.

Sa svojom praktičnom opremom, Hoftracs® utovarivači i teleskopski utovarivači su idealni strojevi za svakodnevnu uporabu na farmama, u štalama i skladištima. Weidemann GmbH je podružnica tvrtke Wacker Neuson SE od 2005. godine.

Tvrtka dobila novog direktora za istraživanje i razvoj

Ono što je novost u tvrtki je da Thomas Tilly proširuje Upravni odbor tvrtke Weidemann GmbH od 1. siječnja 2019. godine. On je on tada odgovoran za sektor istraživanja i razvoja. Tako se Upravni odbor Weidemanna sada sastoji od direktora Bernda Apfelbecka, Martina Eppingera i Thomasa Tillyja.

Tehnički sektori tvrtke Weidemann GmbH u budućnosti su podijeljeni između dva direktora: Martina Eppingera i Thomasa Tillyja. Martin Eppinger je odgovoran za odjele za proizvodnju, nabavu, logistiku i kvalitetu u Weidemann GmbH i Kramer-Werke GmbH, dok je Thomas Tilly odgovoran za odjel za istraživanje i razvoj svih grupa proizvoda spomenutih dviju marki.

41-godišnji kvalificirani inženjer strojarstva, Thomas Tilly završio je cijelu svoju profesionalnu karijeru u Claas Selbstfahrende Erntemaschinen GmbH u Harsewinkelu. Tamo je bio voditelj odjela za istraživanje i razvoj za samohodne kombajne.

Strateški cilj usredotočivanja na sektor "Operacije, poslovanje i financije" je proširiti već snažnu tržišnu poziciju utovarivača, teleskopskih utovarivača i drugih teleskopskih utovarivača poznatih brandova Weidemann i Kramer i Wacker Neuson, kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini. Razvoj proizvoda intenzivnije će se usklađivati s lokalnim potrebama kupaca i tržišta, što će se ojačati putem bliske razmjene s trgovcima i krajnjim korisnicima.


Tagovi

Weidemann Utovarivač Mehanizacija Thomas Tilly Hoftracs®

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jedan od kiwija mi je napala neka bolest. Na jednoj grani lišće žuti i vene, a preostale dvije grane su u punoj (zdravoj) kondiciji. Ostali kiwiji su zdravi. Što bi to moglo biti i kako spasiti situaciju?