Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 27.03.2022. 10:00
  • Virovitičko-podravska, Sedlarica

Višak promila, manjak vozačke: Udario u drvo, traktorom sletio u kanal

Kako je objavio portal icv, ovom vozaču kojeg su nazvali "kamikaza" navedena nesreća nije izolirani incident.

Foto: Depositphotos/EdwinMullerPhotography (ilustracija)
  • 317
  • 39
  • 0

Bez ozljeda, ali s materijalnom štetom, završila je prometna nesreća koju je u četvrtak, 24. ožujka, oko 13 sati, izazvao 42-godišnji traktorist.

Kako je izvijestila Policijska uprava virovitičko-podravska, do nesreće je došlo kada je vozač, pod utjecajem alkohola od 2.60 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje vozilima na motorni pogon, upravljao neregistriranim traktorom marke IMT na kojemu se sa stražnje strane nalazio traktorski priključak – metalna košara za prijevoz tereta.

Krečući se kolnikom nerazvrstane ceste, kroz mjesto Sedlarica u smjeru Pitomače, dolaskom do kbr. 121, na dijelu je kolnika, zbog prevelike brzine “uhvatio” istočnu putnu bankinu. Pritom je metalna košara udarila u drvo, što je traktor zanijelo, pa je sletio u putni kanal te desnom bočnom stranom i krovom udario u ogradu obiteljske kuće, gdje se traktor zaustavio.

Kako je objavio portal icv, ovom vozaču navedena nesreća nije izolirani incident. Kako su neslužbeno doznali, s istim je traktorom, pod utjecajem alkohola, prije dvije godine također sletio s ceste, ali je pritom umjesto u drvo, udario u osobni automobil. Tada ga je, pišu, zaustavila – kuća.

Samo prošle godine policija ga je zaustavila više od deset puta, kako na traktoru, tako i na biciklu! Svaki je put bio imao promila alkohola u krvi. 

Ovaj portal naziva ga i stalnom "kamikazom". 


Izvori

ICV


Tagovi

Nesreća Policija Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dok željno iščekujemo početak još jednog proljetnog sajma u Gudovcu još malo fotografija iz arhive 😊
#gudovac2024