Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ograničeno izdanje
  • 25.01.2021. 18:00

Valtra: Za 70 godina 70 traktora iz posebne kolekcije - kako će izgledati?

Ove godine Valtra slavi 70. godišnjicu, a u sklopu njenog obilježavanja ovaj će proizvođač na tržište izbaciti posebno i ograničeno izdanje T-serije svojih traktora.

Foto: Valtra 
  • 814
  • 87
  • 0

Valtra proizvodi traktore od 1951. godine, a njihov prvi Valmet od 15 konjskih snaga bio je u prepoznatljivoj crvenoj boji. Sada, ovaj poznati finski proizvođač obilježava svoju 70. godišnjicu, a tim će povodom na tržište plasirati isto toliko traktora iz posebnog izdanja u novoj nijansi tamno crvene metalik boje.

Zašto crvene? Jer je to, kažu, originalna boja ovoga branda, ali i boja snage, preciznosti i profita.

Riječ je o modelima serije T, dakle T174e od 190 konjskih snaga, T194 od 210 KS, T214 od 230 KS, T234 od 250 te T254 s 275 konjskih snaga. 

Nova nijasa crvene

Njihova ograničena linija će osim nove nijanse crvene, imati zatamnjena stakla i kotače s crnim felgama. Što se tiče unutrašnjosti, ona će biti napravljena od posebnih materijala.

Tako će sjedalo, upravljač i suvozačevo sjedište biti izrađeno od kvalitetne kože s crvenim šavovima, a interijer kreiran od mekanih crnih materijala. Unutrašnjost kabine osvjetljavat će crveno svjetlo. Tu je, naravno, i nagrađivani SmartTouch pametni upravljački sustav na rukohvatu. Osim toga, još jedna posebnost je i ta što traktor dolazi s rođendanskom registracijom. 

S obzirom na ograničeni broj modela, iz ove su tvrtke pozvali sve zainteresirane da djeluju brzo i na vrijeme se predbilježe za narudžbu na njihovoj službenoj stranici. Također, ondje su napisali da će za svaki prodani traktor iz ovog izdanja donirati 500€ u dobrotvorne svrhe.


Tagovi

Valtra SmartTouch Ograničeno izdanje Posebna ponuda Godišnjica


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]