Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 07.02.2019. 15:45
  • Šibensko-kninska, Kosovo, Knin

Užas kod Knina, poginula čuvajući ovce

Strašna nesreća dogodila se u mjestu Kosovo blizu Knina. Taman su pretjerali stado ovaca preko kolnika, a onda je bračni par pokosio automobil.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
  • 1.217
  • 110
  • 0

Netom prije pretjerali su stado ovaca preko kolnika, a onda je nesretni bračni par Škodom pokosio 61-godišnji vozač. Strašna nesreća u kojoj je od jačine udara pješakinja odbačena izvan kolnika i na mjestu preminula, dogodila se danas u mjestu Kosovo kod Knina. 

"Očevidom na mjestu prometne nesreće, kojim je, uz prometnog vještaka, rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Šibeniku, a koja prometna nesreća se dogodila danas, 7. veljače oko 9,50 sati na državnoj cesti D-33 u mjestu Uzdolje, je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 61-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Škoda Octavia, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Drniša u smjeru Knina, dolaskom za 17,80 metara sjevernije od skretanja za naselje Uzdolje nije prilagodio brzinu i način vožnje uvjetima na cesti.

Uslijed toga je prednjim dijelom vozila zahvatio 60-godišnju pješakinju, koja se nalazila na središnjem dijelu kolnika, na koji je stupila sa zemljanog terena uz zapadni rub kolnika, te prelazila kolnik vozaču s lijeve na desnu stranu. Od jačine udara pješakinja je odbačena izvan kolnika, dok je vozač s retrovizorom okrznuo 58-godišnjeg pješaka, koji je stajao uz istočni rub kolnika. Ozlijeđeni pješaci su prethodno pretjerali stado ovaca preko kolnika navedene ceste", navodi Policijska uprava šibensko-kninska. 

Na mjestu prometne nesreće u 10.05 sati je konstatirana smrt 60-godišnje pješakinje, dok je 58-godišnji pješak zadobio lakše tjelesne ozljede s mogućnosti prekvalifikacije.

Protiv 61-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, zaključuju u policiji. 


Tagovi

Nesreća Tragedija Kosovo Ovce Bračni par


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]